Malý ořech na steak - Top Sirloin Butt (Semi Center-Cut)

363 Kč 1 452 Kč / 1 kg
Skladem (36 balení)

PORCUJEME PO 250 g S ODCHYLKOU 10 %

Malý ořech / Top Sirloin Butt (Semi Center-Cut) z býků z českých chovů. Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.

Malý ořech (malá květová špička, tip sirloin butt - center cut, rumsteck) je jedno z nejjemnějších a nejšťavnatější mas hovězí kýty. Z části od pánve je třeba odříznout tužší šlachovité části, ve kterých se skrývá kačenka, která je po očištění steakovým masem. Malý ořech se dá také podélně rozříznout po bláně na dva kusy.  

Vhodný na všechny úpravy, zejména pečeně, rostbíf, steaky nebo carpaccio.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.


Hovězí maso výsekové.
Původ Česká republika.

 

Hovězí z českých chovů 

V Amase pracují s hovězím z kvalitních plemen z českých chovů. Zpracovávají maso jalovic a volů zejména českého strakatého skotu, ale i světově uznávaných plemen a jejich kříženců. Farmáři pro Amaso chovají zvířata tak, aby byla dostatečně zmasilá a vytvořil se jim tuk nejen pod kůží, ale hlavně v mase. Maso z takto vykrmeného skotu je ideální na zrání a zejména staření. 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ
Hmotnost: 0.25 kg

zrání masa ve vakuu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola