Malý Ořech na steaky

363 Kč 1 452 Kč / 1 kg
Skladem (32 balení)

PORCUJEME PO 250 g S ODCHYLKOU 10 %


  • Říká se mu srdce kýty. Je to totiž její nejkřehčí a nejšťavnatější část.
  • Po svíčkové je to sval s nejjemnější chutí.
  • Připravte z něj delikátní carpaccio, tatarák nebo ho upečte v celku dorůžova na rostbíf.
  • Zraje ve vakuu minimálně 30 dní.
  • Svědčí mu grilování na medium rare.
  • Anglicky se mu říká rump steak.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.


Hovězí maso výsekové.
Původ Česká republika.

Řeznictví Naše maso prodává hovězí z jalovic a volů z českých chovů (zejména čestr) a wagyu, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví v Dlouhé ulici je dodává Amaso, které odebírá od tuzemských dodavatelů a v případě wagyu také z farmy Torikai v Japonsku. Řezníci se se svými dodavateli osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.

 

František Kšána 

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ
Hmotnost: 0.25 kg

zrání masa ve vakuu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola