Malý ořech na steaky - Top Sirloin Butt (Semi Center-Cut)

363 Kč 1 452 Kč / 1 kg
Skladem (20 balení)

PORCUJEME PO 250 g S ODCHYLKOU 10 %

Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.


  • Říká se mu srdce kýty. Je to totiž její nejkřehčí a nejšťavnatější část.
  • Po svíčkové je to sval s nejjemnější chutí.
  • Připravte z něj delikátní carpaccio, tatarák nebo ho upečte v celku dorůžova na rostbíf.
  • Svědčí mu grilování na medium rare.
  • Anglicky se mu říká rump steak.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.


Hovězí maso výsekové.
Původ Česká republika.

 

Hovězí z českých chovů 

V Amase pracují s hovězím z kvalitních plemen z českých chovů. Zpracovávají maso jalovic a volů zejména českého strakatého skotu, ale i světově uznávaných plemen a jejich kříženců. Farmáři pro Amaso chovají zvířata tak, aby byla dostatečně zmasilá a vytvořil se jim tuk nejen pod kůží, ale hlavně v mase. Maso z takto vykrmeného skotu je ideální na zrání a zejména staření. 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ
Hmotnost: 0.25 kg

zrání masa ve vakuu

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola