Naložený hovězí krk s bylinkami

375 Kč 750 Kč / 1 kg
Skladem (30 balení)

BALENÍ CCA 0,5 kg 


Vyvázaný a okořeněný hovězí krk s bylinkami je určený na pomalé pečení. Čerstvě upečený s bramborem a zeleninovým salátem je skvělým obědem. Vychlazený, nakrájený na plátky je rychlou svačinou.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

 Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.


 Postup:
Maso vyndáme 1 hod předem z chladničky. Zprudka ho opečeme na sporáku nebo grilu ze všech stran.
Trouba: Poté případně orestujeme cibulový nebo zeleninový základ. Lehce podlijeme vodou, vývarem, pivem nebo vínem a krátce provaříme. Vše společně pečeme pod poklicí v troubě na 150*C 2 hodiny.
Gril: maso pečte nepřímým grilováním na teplotu v jádře 65°C. Teplota v jádře je hlavním ukazatelem stupně propečení.
Vyndejte z trouby nebo grilu a nechte 5 min odpočinout. Podávejte nakrájené na tenké plátky.

Obsah soli do 1,7%
Složení: hovězí maso výsekové - krk, olivový olej, čerstvá bylinka, mořská sůl.
Určeno k tepelné úpravě.

Řeznictví Naše maso prodává hovězí z jalovic a volů z českých chovů (zejména čestr) a wagyu, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví v Dlouhé ulici je dodává Amaso, které odebírá od tuzemských dodavatelů a v případě wagyu také z farmy Torikai v Japonsku. Řezníci se se svými dodavateli osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.

 

František Kšána 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ
Hmotnost: 0.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola