Naložený roastbeef z velkého ořechu
Detailní popis produktu
Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.
Masný polotovar, nutno tepelně upravit.
Složení: výsekové maso hovězí - velký ořech, HOŘČICE, mořská sůl, pepř, olivový olej
Příprava:
Hodinu předem vyndejte z chladničky.
Setřete přebytečnou marinádu a na rozpálené pánvi nebo grilu ho zprudka opékejte z každé strany do tmavohněda.Trouba: předehřejte na 100°C a maso nepřikryté pečte podle velikosti. Gril: maso pečte nepřímým grilováním. 1 kg rostbífu se peče 60 minut na teplotu v jádře 55°C. Teplota v jádře je hlavním ukazatelem stupně propečení. Vyndejte z trouby nebo grilu a nechte 5 min odpočinout.
Podávejte nakrájené na tenké plátky.
Hovězí z českých chovů
V Amase pracují s hovězím z kvalitních plemen z českých chovů. Zpracovávají maso jalovic a volů zejména českého strakatého skotu, ale i světově uznávaných plemen a jejich kříženců. Farmáři pro Amaso chovají zvířata tak, aby byla dostatečně zmasilá a vytvořil se jim tuk nejen pod kůží, ale hlavně v mase. Maso z takto vykrmeného skotu je ideální na zrání a zejména staření.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | HOVĚZÍ |
|---|---|
| Hmotnost: | 1 kg |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
