Nízké žebro bez kosti na vaření nebo dušení

320 Kč 320 Kč / 1 kg
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

BALENÍ 1 kg .


Říká se mu též holé, jelikož je málo masité. Používá se na zesílení vývaru nebo vykostěné na vaření. Nejlepší je zarolované a uvařené. Podává se například s křenovou nebo houbovou omáčkou.

Detailní informace

Detailní popis produktu

 Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.


 

Hovězí maso výsekové.
Odleženo ve vakuu minimálně 8 dní.
Původ Česká republika.

Hovězí z českých chovů 

V Amase pracují s hovězím z kvalitních plemen z českých chovů. Zpracovávají maso jalovic a volů zejména českého strakatého skotu, ale i světově uznávaných plemen a jejich kříženců. Farmáři pro Amaso chovají zvířata tak, aby byla dostatečně zmasilá a vytvořil se jim tuk nejen pod kůží, ale hlavně v mase. Maso z takto vykrmeného skotu je ideální na zrání a zejména staření. 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ
Hmotnost: 1 kg
Položka byla vyprodána…

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola