Nízké žebro bez kosti na vaření nebo dušení

320 Kč 320 Kč / 1 kg
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

BALENÍ 1 kg 


Nízké žebro bez kosti / Short Plate (Boneless) z jalovic a volů z českých chovů. Odleželé minimálně 5 dní.

Nízké žebro bez kosti (short plate) nazýváme také bok bez kosti a nachází se mezi devátým až třináctým žebrem. Jedná se o středně vysoké, středně zmasilé a kolagenem prorostlé maso s kostí výrazné chuti a vůně.  

Žebro je ideální k k přípravě silných vývarů s mastnými oky a omáček plných chuti: rajské, koprové či křenové. Samotné vařené maso je skvělé jen tak, s hořčicí a chlebem. Namletý, v kombinaci s krkem, hrudím nebo pupkem, je nejpoužívanější směsí masa na mletí na hamburgery.

Detailní informace

Detailní popis produktu

 Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.


 

Hovězí maso výsekové.
Odleženo ve vakuu minimálně 8 dní.
Původ Česká republika.

Hovězí z českých chovů 

V Amase pracují s hovězím z kvalitních plemen z českých chovů. Zpracovávají maso jalovic a volů zejména českého strakatého skotu, ale i světově uznávaných plemen a jejich kříženců. Farmáři pro Amaso chovají zvířata tak, aby byla dostatečně zmasilá a vytvořil se jim tuk nejen pod kůží, ale hlavně v mase. Maso z takto vykrmeného skotu je ideální na zrání a zejména staření. 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ
Hmotnost: 1 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola