BALENÍ 100ml .
Garum je zázrak! Neskutečně zintenzivní a prohloubí chuť, ale přitom si pro sebe neukradne hlavní roli, jen dokonale podtrhne ostatní suroviny. A přidat ho můžete skoro do všeho. Původně je garum omáčka, která vzniká fermentací ryb v soli. Čím delší kvašení, tím intenzivnější chuť. My jsme na to šli jinak. Do soli jsme naložili hovězí šlachy a ty nechali fermentovat. Výsledek je silný a tak natřískaný umami, že už ho budete chtít v kuchyni používat napořád. Garum pro nás vyrábí Goodlok.
Detailní informace
BALENÍ 500 ml . Sirup je nejlepší ředit čistou vodou, získáte tak chutnou přírodní limonádu. Sirupy jsou bez chemické konzervace.
Po otevření skladujte do +10 °C.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nastavení