Hovězí stařená plec na steak

630 Kč 2 100 Kč / 1 kg
Momentálně nedostupné (15 balení)

BALENÍ CCA 300 g S ODCHYLKOU 10 %.

 


  • Stařením loupané plece s kostí jsme získali jedno z chuťově nejvýraznějších mas na steaky, které se svou intenzivní chutí směle vyrovná stařenému vysokému roštěnci. Je velmi šťavnatá a charakterizuje ji typická hovězí železitost.
  • Maso pochází výhradně z jalovic a volů a staří se na celé lopatce minimálně 45 dní. 
  • Doporučujeme ji grilovat s kostí, stejně jako nízký roštěnec tak, jak vám ji připravíme. 
  • Anglicky se pleci říká dry aged Top Blade Steak, Bone-In.
  • Věděli jste, že tento řez je pravděpodobně světový unikát? Napadl nás v březnu 2018 a do té doby jsme ho v téhle úpravě nikdy neviděli.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.

Hovězí maso výsekové.
Maso je z  jalovice nebo volka českého hovězího.
Původ Česká republika.

Hovězí z českých chovů 

V Amase pracují s hovězím z kvalitních plemen z českých chovů. Zpracovávají maso jalovic a volů zejména českého strakatého skotu, ale i světově uznávaných plemen a jejich kříženců. Farmáři pro Amaso chovají zvířata tak, aby byla dostatečně zmasilá a vytvořil se jim tuk nejen pod kůží, ale hlavně v mase. Maso z takto vykrmeného skotu je ideální na zrání a zejména staření. 

 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: MASO
Hmotnost: 0.3 kg

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola