Vepřová pavučinka na steak

136 Kč 680 Kč / 1 kg
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %

Vepřová pavučinka z masa přeštických černostrakatých prasat. Odleželá minimálně 4 dny.

Plátek pánevní neboli pavučinka (spider steak, araignée) je maso, které čeští řezníci také znají jako krajcpánový plátek. I když v doslovném překladu znamená araignée pavouk, nám více plátek připomíná pavučinu – zejména díky vazivovým vláknům. Plátek je také prorostlý jemným tukem a hodí se na pomalé dušení a pozvolné smažení na pánvi. Zručný grilař ho připraví jako velmi zajímavý steak.

Hodí se na pomalé dušení nebo smažení na pánvi jako přírodní plátek nebo obalený řízek. Zručný grilař ho připraví jako velmi chutný, šťavnatý steak.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. 

 

Vepřové maso výsekové, chlazené.
Maso z Přeštických černostrakatých prasat.

Původ Česká republika

Doplňkové parametry

Kategorie: MASO
Hmotnost: 0.2 kg
Položka byla vyprodána…

Jak nakrájet maso na steak

Zrání masa ve vakuu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola