Veverka na červeném víně Kuchyň

298 Kč 298 Kč / 1 ks
Skladem (25 balení)

Hmotnost: 500g

počet porcí: 2

Receptura na tuto veverku na červeném víně vznikla v restauraci Kuchyň.

Příprava: Přidejte 100ml vody a ohřejte v kastrůlku na mírném ohni.

 

 

 

 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: hovězí maso 30 %, hovězí vývar (hovězí kosti, mrkev, celer, petržel, koření), mrkev, celer, petržel, červené víno (obsahuje siřičitany), rajčatový protlak (rajčata, jedlá sůl), cibule, žampiony, vepřové sádlo, pšeničná mouka, jedlá sůl, pepř černý

Sterilovaný hotový pokrm - konzerva.

Výživové údaje na 100 g výrobku:
321 kJ / 78 kcal
Bílkoviny 3,5 g
Sacharidy 3,4 g z toho cukry 1,5 g
Tuky 5,2 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,6 g
Sůl 0,3 g

Minimální trvanlivost: 6 měsíců od data výroby

Datum spotřeby je na etiketě.

Skladujte v suchu a temnu při pokojové teplotě. Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 24 hodin.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: