Wagyu pupek bryndáček na steak

440 Kč 2 200 Kč / 1 kg
Momentálně nedostupné

PORCUJEME  PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.

Jemné, tukem prorostlé maso určené k přípravě šťavnatého steaku, z 50 dnů stařeného Wagyu z farmy Krontorádových ze Sloupnice. Wagyu maso se vyznačuje nejbohatším tukovým mramorováním ze všech druhů hovězího. Tuk dodává masu úžasnou chuť a šťavnatost. 


  • Chcete pořádně šťavnaté maso přes celý gril? Pak je bryndáček přesně pro vás!
  • Je to nízký středně mramorovaný sval s hrubými vlákny a velmi výraznou “krvavou” chutí – podobně jako veverka nebo oponka.
  • Grilujte jej nejlépe v celku na medium rase nebo medium. Krájejte přes vlákno na tenké proužky.
  • Hodí se na steaky i dušení.
  • Zraje mokrým zráním ve vakuu minimálně 32 dní.
  • Jeho lehce infantilní název převzali jsme převzali z francouzštiny. „Francouzsky se mu říká steak bavette d’aloyau. Bryndáček připomíná i svým lehce zaobleným tvarem a tím, že je nízký,“ vysvětluje František Kšána. Anglické označení je Flap Steak.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.


Hovězí maso výsekové.
Plemeno Wagyu minimálně 50%.
Maso jalovice nebo volka.
Stařeno na sucho minimálně 50 dní.
Narozeno a vykrmeno na statku rodiny Krontorádových ve Sloupnici.
Původ Česká republika.

Doplňkové parametry

Kategorie: MASO
Hmotnost: 0.2 kg

zrání masa ve vakuu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: