45 položek celkem
šunkové koleno
288 Kč / kg

BALENÍ 1 KOLENO O HMOTNOSTI ASI 1,2 KG. Šunkové koleno prémiové kvality odříznuté z Pražské šunky z přeštického černostrakatého prasete Uzené koleno, stejně jako jiná uzená...

13020
sádlo uzené v kelímku
Uzené přeštické sádlo
Skladem (46 balení)
70 Kč / balení

BALENÍ 220 g .  Vyrábíme ho z tučného od šunky, které nakrájené na kostičky vyškvaříme. Používá se na přípravu základů pod maso nebo na smažení řízků. Výborné je též...

65706
hovězí salám 2
Salám Hovězí
Skladem (50 balení)
225 Kč / balení

BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÝ). Chcete li ho vcelku nebo celou šišku, napište nám to do poznámky v objednávce. Celá šiška váží kolem 2,5kg. Vyrábíme ho z hovězího masa a...

14108
telecí párek
Telecí párky
Skladem (45 balení)
292 Kč / balení

BALENÍ 550 g (CCA 8 KS).  Telecí párky jsou jemné libové párky vyrobené výhradně z telecího masa, které je pouze jemně okořeněné bílým pepřem, muškátovým květem a...

13113
pancetta rolovaná
130 Kč / balení

BALENÍ 100 G. DODÁVÁME KRÁJENÉ.  Vepřový bok se nakládá do mořské soli a směsi koření s převahou česneku a tymiánu. Nasolení trvá tři týdny, sušení pak tři až osm...

73019
žebro vepřové s pečení sušené vzduchem
170 Kč / balení

BALENÍ 100G, DODÁVÁME KRÁJENÉ Sušená a zauzená pečeně s bokem je slanina prémiové kvality z masa přeštického černostrakatého prasete Sušenou a zauzenou pečeni s bokem (dry...

73030
Ostravská klobása
Ostravská klobása
Skladem (38 balení)
234 Kč / balení

BALENÍ 600 g (CCA 4 KS). Klobása prémiové kvality z masa přeštických černostrakatých prasat.   Naše ostravská klobása je šťavnatá uzená klobása vyrobena podle receptury...

13091
pražská šunka 1
6 000 Kč / ks

1 KS CCA 10 kg  Pražská šunka prémiové kvality z přeštického černostrakatého prasete Pražskou šunku nejvyšší jakosti vyrábíme podle původní české receptury z třicátých...

13004
nasemaso eshop srpen II fr 1573 m
Salsiccia z telecího masa
Skladem (50 balení)
450 Kč / balení

BALENÍ 0,5 kg (CCA 6 KS ).  Jemně nasolené telecí maso se namele na středně hrubo a naplní se do skopových střívek. Poté se ručně přetáčí na jednotlivé klobásky. Jde o...

70708