BALENÍ 100 G, DODÁVÁME KRÁJENÉ
Sušené žebro prémiové kvality z masa jalovic a volů českého hovězího
Sušené žebro (pancetta di manzo) vyrábíme u nás v Amase podle receptury...
BALENÍ 200 g (CCA 2 KS).
Trvanlivá fermentovaná klobása prémiové kvality z masa českého strakatého skotu a přeštického černostrakatého prasete
Turistickou klobásu jsme...
BALENÍ 600 g (CCA 4 KS)
Talián prémiové kvality z masa českého hovězího a přeštických černostrakatých prasat
Talián je neuzená vařená klobáska a u nás v Amase ji vyrábíme z...
BALENÍ 100G, DODÁVÁME KRÁJENÉ
Sušená a zauzená roštěná prémiové kvality z masa jalovic a volů českého hovězího
Sušenou a zauzenou roštěnou (Cecina de Leon) vyrábíme u...
Hmotnost: 500g
hmotnost pevného obsahu: 300g
Receptura na tyto utopence vznikla v restauraci Naše Maso.
Utopenci z Naše maso jsou poctivá česká klasika připravená...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME VCELKU)
Hovězí špek vyrobený z loje českého hovězího
Uzený špek (slanina), stejné jako jiná uzená masa, patří mezi tradiční uzenářské výrobky a každá...
BALENÍ 80 G. DODÁVÁME VCELKU.
Tučný kus masa ze spodní části hlavy má výraznou chuť i vůni. Řezníci ho na tři týdny nakládají do mořské soli a směsi koření, ve které...
BALENÍ 1 KOLENO O HMOTNOSTI ASI 1,2 KG.
Šunkové koleno prémiové kvality odříznuté z Pražské šunky z přeštického černostrakatého prasete
Uzené koleno, stejně jako jiná uzená...
BALENÍ 1kg.
Do jelit se mele tučnější maso, protože krev, která se do nich přidává, ho dokáže „pojmout“. Koření se podobně jako jitrnice, bonusem je drcený...
BALENÍ 220 g .
Vyrábíme ho z tučného od šunky, které nakrájené na kostičky vyškvaříme. Používá se na přípravu základů pod maso nebo na smažení řízků. Výborné je též...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÝ). Chcete li ho vcelku nebo celou šišku, napište nám to do poznámky v objednávce. Celá šiška váží kolem 2,5kg.
Vyrábíme ho z hovězího masa a...
BALENÍ 550 g (CCA 8 KS).
Telecí párky jsou jemné libové párky vyrobené výhradně z telecího masa, které je pouze jemně okořeněné bílým pepřem, muškátovým květem a...
BALENÍ 100 G. DODÁVÁME KRÁJENÉ.
Vepřový bok se nakládá do mořské soli a směsi koření s převahou česneku a tymiánu. Nasolení trvá tři týdny, sušení pak tři až osm...
BALENÍ 100G, DODÁVÁME KRÁJENÉ
Sušená a zauzená pečeně s bokem je slanina prémiové kvality z masa přeštického černostrakatého prasete
Sušenou a zauzenou pečeni s bokem (dry...
BALENÍ 0,5 kg (CCA 6 KS).
Jemně nasolené jehněčí maso se namele na středně hrubo a naplní se do skopových střívek. Poté se ručně přetáčí na jednotlivé klobásky. Jde o...
BALENÍ 600 g (CCA 4 KS).
Klobása prémiové kvality z masa přeštických černostrakatých prasat.
Naše ostravská klobása je šťavnatá uzená klobása vyrobena podle receptury...
BALENÍ 100 G, DODÁVÁME KRÁJENÉ
Sušená a zauzená plec prémiové kvality z masa přeštického černostrakatého prasete
Sušenou a zauzenou plec (spalla, speck) vyrábíme u nás v...
1 KS CCA 10 kg
Pražská šunka prémiové kvality z přeštického černostrakatého prasete
Pražskou šunku nejvyšší jakosti vyrábíme podle původní české receptury z třicátých...
BALENÍ 0,5 kg (CCA 6 KS ).
Jemně nasolené telecí maso se namele na středně hrubo a naplní se do skopových střívek. Poté se ručně přetáčí na jednotlivé klobásky. Jde o...
BALENÍ 0,5 kg (CCA 6 KS).
Jemně nasolené stařené hovězí maso se namele na středně hrubo a naplní se do skopových střívek. Poté se ručně přetáčí na jednotlivé klobásky. Jde o...
BALENÍ 100 G. DODÁVÁME KRÁJENÉ.
Sušený plochý bok vyzrává z vepřového masa, které se na tři týdny proloží mořskou solí a směsí koření , jako je černý pepř, tymián,...