BALENÍ 500 g (CCA 5 KS).
Špekáčky vyrábíme z kombinace vepřového z Přeštíka a hovězího masa z Čestru. Plníme je do přírodních hovězích střívek. Mají baculatý tvar,...
BALENÍ 250 g ( PRODÁVÁME KRÁJENÉ ).
Maso z kýty z přeštického prasete se na několik týdnů naloží do slaného láku, opláchne se v teplé vodě a pozvolna se dlouze...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÉ).
V hovězí šunce vyniká přirozená chuť hovězího masa. Je libovější variantou Pastrami. Doporučujeme nakrájet na tenké plátky a podávat na...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÉ).
Chcete li ho vcelku, napište nám to do poznámky v objednávce.Jemný šunkový salám položený na housku s máslem je nejlepší...
BALENÍ 500 g (3 PLÁTKY).
Tady najdou uplatnění všechny části prasete, které obsahují kolagen – kůže i vepřové nožičky. Tlačenka díky nim získá tuhou rosolovitou...
BALENÍ 200 g (CCA 2 KS).
Krásně voňavá, tři týdny sušená klobása chutná nejlépe jemně nakrájená k vínu nebo pivu. Naraženo do přírodního vepřového střeva....
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÝ). Chcete li ho vcelku nebo celou šišku (má kolem 800g), napište nám to do poznámky v objednávce.
"Uherák od Picků" je jediný...
BALENÍ : 1 ŠIŠKA . HMOTNOST JEDNÉ ŠIŠKY SEKANÉ JE PŘIBLIŽNĚ 1 kg .
Naše upečená sekaná z vepřového a hovězího masa. Výborná studená nebo prohřátá v troubě. ...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÉ).
Jde o šťavnatou pečínku s přirozenou vrstvou tuku. Maso je libové a má velmi jemnou chuť. Doporučujeme krájet na tenké plátky....
BALENÍ 220 g .
Vyrábíme ho z tučného od šunky, které nakrájené na kostičky vyškvaříme. Používá se na přípravu základů pod maso nebo na smažení řízků. Výborné je též...
BALENÍ 250 g. PRODÁVÁME KRÁJENÉ.
Vepřové boky nasucho nasolíme, necháme dva až tři dny odležet a pak je zalijeme slaným lákem, ve kterém dva až tři týdny odpočívají. Potom...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÝ). Chcete li vcelku celý jazyk (váží kolem 1200g), napište nám to do poznámky v objednávce.
V kořeněném láku naložený hovězí...
BALENÍ 200 g (CCA 2 KS).
Krásně voňavá, tři týdny sušená papriková klobása chutná nejlépe jemně nakrájená k vínu nebo pivu. Vychutnejte tence nakrájené a nemusíte loupat.
BALENÍ 500 g (CCA 10 KS).
Další z našich párků. Je zde vyšší podíl libového vepřového masa. Plníme je do tenčích skopových střívek. Následně se pozvolna udí do světlé barvy.
BALENÍ 100 G. DODÁVÁME KRÁJENÉ.
Vynikající uzenina dozrává z tučného hovězího žebra , které se na tři týdny proloží solí a kořením se silnou příchutí česneku a tymiánu a...