BALENÍ 500 g (3 PLÁTKY).
Tady najdou uplatnění všechny části prasete, které obsahují kolagen – kůže i vepřové nožičky. Tlačenka díky nim získá tuhou rosolovitou...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÝ). Chcete li ho vcelku nebo celou šišku (má kolem 800g), napište nám to do poznámky v objednávce.
"Uherák od Picků" je jediný...
BALENÍ : 1 ŠIŠKA . HMOTNOST JEDNÉ ŠIŠKY SEKANÉ JE PŘIBLIŽNĚ 1.2 kg .
Naše upečená sekaná z vepřového a hovězího masa. Výborná studená nebo prohřátá v troubě. ...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÉ).
Jde o šťavnatou pečínku s přirozenou vrstvou tuku. Maso je libové a má velmi jemnou chuť. Doporučujeme krájet na tenké plátky....
BALENÍ 200 g .
Vyrábíme ho z tučného od šunky, které nakrájené na kostičky vyškvaříme. Používá se na přípravu základů pod maso nebo na smažení řízků. Výborné je též...
BALENÍ 250 g. PRODÁVÁME KRÁJENÉ.
Vepřové boky nasucho nasolíme, necháme dva až tři dny odležet a pak je zalijeme slaným lákem, ve kterém dva až tři týdny odpočívají. Potom...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÝ). Chcete li vcelku celý jazyk (váží kolem 1200g), napište nám to do poznámky v objednávce.
V kořeněném láku naložený hovězí...
BALENÍ 200 g (CCA 2 KS).
Krásně voňavá, tři týdny sušená papriková klobása chutná nejlépe jemně nakrájená k vínu nebo pivu. Vychutnejte tence nakrájené a nemusíte loupat.
BALENÍ 500 g (CCA 10 KS).
Další z našich párků. Je zde vyšší podíl libového vepřového masa. Plníme je do tenčích skopových střívek. Následně se pozvolna udí do světlé barvy.
BALENÍ 1 kg .
Vinná klobása je tradiční součástí vánočního menu. Její stočený tvar má připomínat slunce, je tedy oslavou slunovratu. „Pekaři mají na Vánoce vánočku, my...