Vinná klobása - K DOSTÁNÍ V PÁTEK

306 Kč 306 Kč / 1 kg
Skladem (82 kg)

BALENÍ 1 kg 


Vinná klobása prémiové kvality z masa jalovic a volů českého strakatého skotu a přeštických černostrakatých prasat

Naše vinná klobása je směs vepřového a hovězího masa, muškátového květu a ořechu, citronové kůry, hřebíčku, žemle, mléka a vína. Jestli si z „nekonečného“ střívka uděláte nožičky, nebo šneky propíchnuté špejlí, to už necháme na vás. A jelikož stočená spirála tvarem připomíná slunce, je vinná klobása ideálním pokrmem na oslavu zimního slunovratu.

Vinná klobása je tradiční výrobek, bez kterého si většina z nás nedokáže představit Vánoce a zimní období. Kdysi existovala spousta druhů čerstvých klobás tohoto typu a byly běžnou součástí řeznického pultu. Do dnešní doby se u nás dochovala ta nejoblíbenější z nich.

Nejčastěji se vinná klobása opéká, a to podle konkrétní rodinné tradice. Někdo ji opéká jen tak, na pánvi lehce vymazané tukem, někdo obalenou v mouce, jiný v trojobalu a další zase nedá dopustit na pečení v troubě. Ať už vyzkoušíte kterýkoli způsob, základem je zbytečně klobásu nevypékat a nenechat z ní utéct výtečnou voňavou šťávu.

 


 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Po otevření obalu ihned spotřebujte. Skladujte od +1 do +4 °C.


 

Masný polotovar.
Složení: vepřové maso 41 %, hovězí maso 24 %, dusitanová solicí směs(99,5% kuchyňská sůl, 0,5% dusitan sodný), HOUSKA (LEPEK), BÍLÉ VÍNO (OXID SIŘIČITÝ), MLÉKO PLNOTUČNÉ, voda, černý pepř, muškátový květ a ořech, citronová kůra, hřebíček, přírodní obal skopové střívko. Vyrobeno z masa českého strakatého skotu a přeštických černostrakatých prasat.

 

 


Výživové údaje na 100 g Energie 1146 kJ / 271 kcal Tuky 25 g z toho nasycené mastné kyseliny 11 g Sacharidy 0,5 g z toho cukry 0,1 g Bílkoviny 11 g Sůl 1,3 g Určeno k tepelnému opracování. 

Doplňkové parametry

Kategorie: NAŠE UZENINY
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: