Čerstvý křupavý chleba z kvalitní mouky v BIO kvalitě od pekařů z vyhlášené pekárny Eska. Je ručně vyráběný z třístupňového kvasu, žitné a pšeničné mouky, brambor, vody a kmínu. Těsto zraje minimálně 14 hodin. Chleba Odjinud pro vás pečou pekaři z Esky v propůjčené peci, protože je jejich pekárna dočasně v rekonstrukci. Kvůli tomu může kůrka vypadat jinak a neucítíte z ní ani typickou kouřovou vůni, na kterou jste zvyklí z pece na dřevo. Složení je však stále stejné.
Detailní informace
Složení: 60 % tuzemské pšeničné BIO mouky hladké chlebové, 33 % tuzemské žitné BIO mouky chlebové, 7 % vařených brambor, český pražený kmín, sůl.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nastavení