Telecí hrudí mléčné na pečení a dušení

820 Kč 820 Kč / 1 kg
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

BALENÍ 1 kg 

Telecí hrudí bez kosti je v českém způsobu dělení teleciho masa obdélníkové nižší maso hrudí s masem vykostěných žeber. Je libovější, výrazně prorostlé vazivem a velmi jemně tukem. Mléčné telecí maso pochází z telat chovaných pro nás na statku v Líšné u Zbiroha. Telata jsou krmena výhradně mlékem až do porážky ve věku čtyř měsíců. Maso se vyznačuje světle až jemně růžovou barvou, jemným svalovým vláknem, křehkou strukturou, velmi delikátní chutí s mléčným podtónem a vysokým obsahem bílkovin při nízkém podílu tuku.  

Telecí hrudí poskytuje jedno z nejchutnějších a chuťově nejvýraznějších mas na pomalé pečení a dušení při nízkých teplotách. Můžete připravovat vcelku, naříznuté na plněnou kapsu nádivkou, na roládu svázanou provázkem nebo do síťky, nebo nakrájené na kostky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

 Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C

Telecí maso výsekové, chlazené
České mléčné telecí, stáří do 4 měsíce.


Chovatel: Líšná u Zbiroha
Původ Česká republika.
Odleženo minimálně 5 dní.

Doplňkové parametry

Kategorie: TELECÍ
Hmotnost: 1 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola