BALENÍ 0,2kg
Telecí kolínko (zadní kližka s kostí - osso buco) z mléčných telat. Odleželé minimálně 5 dní.
Kolínko je správně od kloubů zaříznuté. Tvoří ho zadní kližka...
BALENÍ 0,3kg
Kotleta hřebínek z mléčných telat. Odleželé minimálně 5 dní.
Kotleta je maso z telecího hřbetu, které se nachází mezi krkem a kýtou. Tvoří ji po celé délce půlka...
BALENÍ 1 kg
Krk bez kosti z mléčných telat. Odleželé minimálně 5 dní.
Maso je v kuchyňské úpravě na první blánu, od žeber a páteře upravené. Telecí krk bez...
BALENÍ 0,5kg
Pečeně z mléčných telat. Odleželé minimálně 5 dní.
Maso je v kuchyňské úpravě kryté typickou vazivovou blánou. Pečeně (karé) je velmi jemné maso bez kosti,...
BALENÍ 0,5 kg
Velká plec z mléčných telat. Odleželé minimálně 5 dní. Maso je v kuchyňské úpravě na první blánu. Velká nebo také vysoká plec (shoulder, clod) je, jak...
PORCUJEME PO 0,5kg S ODCHYLKOU 10 %
Svíčková z mléčných telat. Odleželé minimálně 5 dní.
Svíčková je nejjemnější maso na celém teleti. Nachází se pod páteří podél...