Vepřová krkovice

500 Kč 500 Kč / 1 ks
Skladem (13 ks)

BALENÍ 1 kg .


Krkovice je díky výraznějšímu podílu tuku ideální na grilování i pečení. V Amase necháváme vepřové maso týden odležet. Díky tomu zkřehne a můžeme ho krájet na tlusté plátky. Platí totéž co u hovězího vždycky si víc pochutnáte na vyšším steaku, vysvětluje Vlasta Lacina z Amasa. Díky tomu, že je maso odležené a z kvalitního zdroje, nemusíte kusy naklepávat. Rovnou je hoďte na pánev nebo gril. 


 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.

Vepřové maso výsekové, chlazené.
Maso z Přeštických černostrakatých prasat.

Původ Česká republika

Doplňkové parametry

Kategorie: VEPŘOVÉ Z PŘEŠTÍKA
Hmotnost: 1 kg

Jak nakrájet krkovici na plátky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: