Vepřová plec na steak

213 Kč 426 Kč / 1 kg
Skladem (10 ks)

BALENÍ 1 KS (CCA 200 - 500 G)


Vepřová plec má všestranné využití. Z kusu plece s lopatkou si můžete ugrilovat perfektní steak. Z ramínka neboli paže zvířete pak získáte maso, které je ideální na dušení a pečení. A obojí je díky vyváženému podílu tuku šťavnaté a chuťově výrazné.

 

 

 

 


 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.

Vepřové maso výsekové, chlazené.
Maso z Přeštických černostrakatých prasat.

 

Původ Česká republika

 

Doplňkové parametry

Kategorie: VEPŘOVÉ Z PŘEŠTÍKA
Hmotnost: 0.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: