Vepřové koleno přední

128 Kč 160 Kč / 1 kg
Skladem (3 kg)

BALENÍ 1 KOLENO O HMOTNOSTI ASI 0,8 kg . MŮŽEME VÁM HO ROZPŮLIT, NEBO NAKRÁJET NA PLÁTKY. 

Koleno přední s kostí / Pork Shoulder Hocks z českého prasete. Odleželé minimálně 4 dny.

Koleno z přední nohy - plece, od které se odděluuje šikmým řezem. Od zadního kolene se rozpozná tím, že má kost uprostřed, zadní má kost vepředu a maso vzadu. Přední koleno je menší než zadní, vyniká však díky vyššímu podílu kolagenu lepší chutí.

Kolena jsou oblíbená v různých úpravách. Vařená jako ovar nebo do huspeniny, pomalu pečená nebo uzená. Oblíbená grilovaná kolena vyžadují před grilováním ovařit nebo předpéct. Můžete je pouze nasolit, marinovat nebo nakládat do láku. Řezníci si rádi z kolen bez kosti dělají segedín.

 

 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C

Vepřové maso výsekové, chlazené.
Maso z přeštických černostrakatých prasat.

Původ Česká republika

Doplňkové parametry

Kategorie: VEPŘOVÉ Z PŘEŠTÍKA
Hmotnost: 0.8 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola