Vepřové koleno zadní

228 Kč 190 Kč / 1 kg
Skladem (2 kg)

BALENÍ 1 KOLENO O HMOTNOSTI ASI 1.2KG. MŮŽEME VÁM HO ROZPŮLIT, NEBO NAKRÁJET NA PLÁTKY. 

Koleno zadní s kostí / Pork Leg Hocks z českého prasete. Odleželé minimálně 4 dny.

Koleno ze zadní nohy - kýty, od které se oddělí v kloubu kolenním. Řez se vede šikmo do jeho jené třetiny. Od předního kolene se rozpozná tím, že má kost vepředu a maso v zadu, přední má kost uprostřed.. Zadní koleno je větší než přední, vyniká větším podílem "libovějšího" masa.

Kolena jsou oblíbená v různých úpravách. Vařená jako ovar nebo do huspeniny, pomalu pečená nebo uzená. Oblíbená grilovaná kolena vyžadují před grilováním ovařit nebo předpéct. Můžete je pouze nasolit, marinovat nebo nakládat do láku. Řezníci si rádi z kolen bez kosti dělají segedín.


 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.

Vepřové maso výsekové, chlazené.
Maso z přeštických černostrakatých prasat.

Původ Česká republika

Doplňkové parametry

Kategorie: VEPŘOVÉ Z PŘEŠTÍKA
Hmotnost: 1.2 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola