BALENÍ 1 kg
Květová špička / Top Sirloin Cap (Picanha) z jalovic a volů z českých chovů. Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní
Květová špička (tafelspitz, top sirloin cap,...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.
Steakové podplečí / Under Blade z jalovic a volů z českých chovů. Podplečí (ve starém řeznickém...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.
Hovězí pupek bryndáček je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Pupek zrcátko / Flank z býků z českých chovů. Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.
Zrcátko (flank) je nízký oválný plochý sval ze...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Vyzrálé ve vakuu minimálně 8 dní
Hovězí svíčková je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího
Svíčková...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Hovězí váleček z velkého ořechu je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vyzrálé 32 dní.
Typické české...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Hovězí veverka je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vyzrálé ve vakuu minimálně 22 dní.
Veverka...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Krční filet je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vyzrálý ve vakuu minimálně 25 dní.
Krční filet (chuck...
PORCUJEME PO 250 g S ODCHYLKOU 10 %
Malý ořech / Top Sirloin Butt (Semi Center-Cut) z býků z českých chovů. Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.
Malý ořech (malá květová...
PORCUJEME PO 300 g S ODCHYLKOU 10 %
Nízká roštěná je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vyzrálé 32 dní.
Nízká roštěná neboli nízký...
PORCUJEME PO 300 g S ODCHYLKOU 10 %.
Vysoká roštěná je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vyzrálé 32 dní.
Vysoká roštěná neboli vysoký...