PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Hovězí pupek bryndáček je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého strakatého skotu.
Bryndáček je nízký sval na pupku a v...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Hledáte šťavnatý steak pro holky i pro kluky? Pak zrcátko je právě pro vás!
Je to oválný lesklý a nízký sval. Jako typický steak...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Hovězí svíčková je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého strakatého skotu.
Svíčková (tenderloin, filet mignon) je...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Hovězí váleček z velkého ořechu je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého strakatého skotu. Vyzrálé 32 dní.
Typické...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Jeden ze svalů krku navazujících na středový sval vysokého roštěnce. Postupně se zužuje a v prvních dvou třetinách je velmi jemný a...
BALENÍ 1 kg
Znáte picanhu? Jemné maso, které má grády!
Květová špička má výrazné tukové krytí, vysoké až centimetr. Jeho jemná chuť se v puse krásně rozplyne....
PORCUJEME PO 250 g S ODCHYLKOU 10 %
Říká se mu srdce kýty. Je to totiž její nejkřehčí a nejšťavnatější část.
Po svíčkové je to sval s nejjemnější chutí.
Připravte z něj...
PORCUJEME PO 300 g S ODCHYLKOU 10 %.
Nízká roštěná je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého strakatého skotu. Vyzrálé 32 dní.
Nízká roštěná neboli...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Maso zraje ve vakuu 32 dní. Jedná se o plochý sval, je uchycen mezi plecí a páteří, není moc namáhán a hned po krčním filetu je...
PORCUJEME PO 300 g S ODCHYLKOU 10 %.
Vysoká roštěná je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého strakatého skotu. Vyzrálé 32 dní.
Vysoká roštěná neboli...
01106
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.