Wagyu květová špička na steak

520 Kč 2 600 Kč / 1 kg
Momentálně nedostupné

PORCUJEME  PO 200 g .  

  • Znáte picanhu? Jemné maso, které má grády!
  • Květová špička má výrazné tukové krytí, vysoké až centimetr. Jeho jemná chuť se v puse krásně rozplyne.
  • U nás na grilu ji propékáme na medium rare až medium.
  • Důležité je správně upravit tuk – nařežte ho a nechte vypéct. Maso postavte nastojato na pánev podobně jako kotletu. Teprve potom ho na vypečeném tuku opečte z obou stran dozlatova.
  • Brazilci ji nazývají picanha, v angličtině ji hledejte pod výrazem Rump cap nebo Sirloin cap.

 

 


Jemné, tukem prorostlé maso určené k přípravě šťavnatého steaku. Maso pochází z farmy Krontorádových ze Sloupnice. Wagyu maso se vyznačuje nejbohatším tukovým mramorováním ze všech druhů hovězího. Tuk dodává masu úžasnou chuť a šťavnatost. Zraje 21 dnů ve vakuu.


 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.

Hovězí maso výsekové.
Plemeno Wagyu minimálně 50%.
Maso jalovice nebo volka.
Narozeno a vykrmeno na stattku rodiny Krontorádových ve Sloupnici.
Původ Česká republika.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: WAGYU
Hmotnost: 0.2 kg

Jak nakrájet maso na steak.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: