Wagyu Tottori krk , steak

2 400 Kč 2 400 Kč / 1 ks
Momentálně nedostupné

BALENÍ 200g plátky


 

Japonské Wagyu Tottori. Jeho chuť je  máslovější, plnější a má měkčí strukturu. To všechno díky hustému mramorování, které je jeho základní vlastností a poznáte ho už pouhým okem. Obsahuje méně vody a více tuku, a díky tomu je krásně křehké.  Maso můžete dusit, blanšírovat nebo lehce opékat na mírném žáru. K masu doporučujeme podávat Miso omáčku Yakiniku, kterou také prodáváme.

Krásné čtení o wagyu najdete zde: https://www.jidloaradost.ambi.cz/clanky/privezli-jsme-wagyu-z-tottori-co-se-ambiente-uci-od-japoncu/ 

 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.


 

Hovězí maso výsekové.
Rating masa v Japonsku A5 - nejvyšší kvalita.
Zvířata jsou chována na Farmě Torikai Chikusan.
Znakem Tottori Wagyu je více než 55% podíl kyseliny olejové v tuku. Kyselina olejová se nachází také v olivovém oleji a údajně je účinná při snižování cholesterolu a způsobuje lahodnou chuť.
V roce 2017 vyhrálo maso Tottori Wagyu 1. místo za nejvyšší kvalitu masa v Japonsku na soutěži National Wagyu Talent Exhibition pořádané jednou za 5 let.

Původ Japonsko, prefektura Tottori

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: