Hovězí hrudí z čestru
Detailní popis produktu
Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.
Hovězí maso výsekové.
Podíl českého strakatého skotu v plemenné skladbě minimálně 50%.
Původ Česká republika.
Český strakatý skot
V Amase pracujeme s hovězím masem z plemene české strakaté a jeho kříženců. Jde o původní české plemeno, které tvoří zhruba polovinu veškeré populace skotu u nás. Strakatá plemena jsou rozšířena po celém světě, v okolí švýcarského Bernu se chovala už od středověku. Čestr je vysoce užitkové univerzální plemeno, chované na mléko i maso. Farmáři nám vychovávají jalovice a voly tak, aby zvířata byla dostatečné zmasilá a vytvořil se jim tuk pod kůží, a hlavně v mase. Maso z takto vykrmeného skotu je ideální na zrání, a zejména staření.
Doplňkové parametry
Kategorie: | HOVĚZÍ Z ČESTRU |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.