Hamburger z českého hovězího
Související produkty
Detailní popis produktu
Po otevření obalu ihned spotřebujte. Skladujte od +1 do +4 °C.
Obsah soli: neobsahuje
Obsah tuku: do 20 % hmot.
Složení: hovězí maso 90 %, hovězí lůj 10 %, slunečnicový olej
Masný polotovar. Určeno k tepelné úpravě.
Řeznictví Naše maso prodává hovězí z jalovic a volů z českých chovů (zejména čestr) a wagyu, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví v Dlouhé ulici je dodává Amaso, které odebírá od tuzemských dodavatelů a v případě wagyu také z farmy Torikai v Japonsku. Řezníci se se svými dodavateli osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.
František Kšána
Doplňkové parametry
Kategorie: | HOVĚZÍ |
---|---|
Hmotnost: | 0.72 kg |
Jak připravit burger na gril
Jak připravit maso na burgery
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.