Hovězí zadní

780 Kč 780 Kč / 1 kg
Skladem (33 balení)

BALENÍ 1 kg

Zadní maso prémiové kvality z jalovic a volů českého hovězího. Odleželé 8 dní. 

Hovězí zadní je v Čechách běžné označení libových nebo mírně prorostlých nedělivých kusů (šálů) masa ze zadní, ale – poněkud překvapivě – i přední nohy skotu. Jednotlivé partie se liší vzhledem a poměrem libového a tukem nebo kolagenem prorostlého masa. A právě tento poměr určuje, na co je která část vhodná. My vám přinášíme perfektně očištěný spodní šál (bottom, gooseneck) nebo jemu podobné partie. Jsou to kusy od pohledu libového masa plnější chuti, velmi jemně protkané lojem a kolagenními vlákny.

Zadní maso se hodí na pečení v celku i na dušené plátky à la roštěná. Výborné je i jemně nasekané nebo semleté na tatarák.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Skladujte při teplotě od +1 °C do +4 °C


Hovězí maso výsekové.
Původ Česká republika.

 

Řeznictví Naše maso prodává hovězí z jalovic a volů z českých chovů (zejména čestr) a wagyu, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví v Dlouhé ulici je dodává Amaso, které odebírá od tuzemských dodavatelů a v případě wagyu také z farmy Torikai v Japonsku. Řezníci se se svými dodavateli osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.

 

František Kšána 

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola