Květová špička na tafelspitz a na steaky

1 450 Kč 1 450 Kč / 1 kg
Skladem (21 kg)

BALENÍ 1 kg 


  • Znáte picanhu? Jemné maso, které má grády!
  • Květová špička má výrazné tukové krytí, vysoké až centimetr. Jeho jemná chuť se v puse krásně rozplyne.
  • Hodí se na vaření, rožnění i grilování. U nás na grilu ji propékáme na medium rare až medium.
  • Důležité je správně upravit tuk – nařežte ho a nechte vypéct. Maso postavte nastojato na pánev podobně jako kotletu. Teprve potom ho na vypečeném tuku opečte z obou stran dozlatova.
  • Zraje minimálně 30 dní ve vakuu.
  • Brazilci ji nazývají picanha, v angličtině ji hledejte pod výrazem Rump cap nebo Sirloin cap.

Tafelspitz je tradiční rakouský pokrm připravený z kvalitní hovězí špičky, kterou najdete v nabídce Naše maso. Naše hovězí špička pochází z čerstvého a pečlivě vybíraného hovězího masa, které je ideální pro vaření, dušení i pomalé pečení. V řeznictví Naše maso si můžete vybrat z prvotřídního masa vhodného právě na tafelspitz a další delikatesy. 

 

 
 

Detailní informace

Detailní popis produktu

 


 Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. 

Hovězí maso výsekové.
Původ Česká republika.

Řeznictví Naše maso prodává hovězí z jalovic a volů z českých chovů (zejména čestr) a wagyu, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví v Dlouhé ulici je dodává Amaso, které odebírá od tuzemských dodavatelů a v případě wagyu také z farmy Torikai v Japonsku. Řezníci se se svými dodavateli osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.

 

František Kšána 

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola