PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10 %.
Hovězí z českého hovězího suché zrání 50 dnů. Jedna z nejlepších steakových partií. Má na sobě křehkou svíčkovou i štavnatou nízkou...
BALENÍ 250g. DODÁVÁME KRÁJENÉ .
Upečený roastbeef z velkého ořechu pro vás tence nakrájíme. Dejte si ho bramborem a zeleninou na skvělý oběd, nebo ho použijte do...
BALENÍ 1 kg
Loupaná plec prémiové kvality z jalovic a volů českého hovězího. Odleželé 8 dní.
Loupaná plec (top blade) je umístěna uprostřed lopatky, mezi kulatou a...
BALENÍ CCA 0,5 kg
Vyvázaný a okořeněný hovězí krk s bylinkami je určený na pomalé pečení. Čerstvě upečený s bramborem a zeleninovým salátem je skvělým obědem....
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.
Loupanou plec (top blade) této položky tvoří nižší 2/3 loupané plece, která je méně...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Zraje ve vakuu 33 dní. Jedná se o plochý sval, husté mramorování mu dodává bezvadnou chuť. Hodí se na grilování steaků.
...
BALENÍ CCA 300 g S ODCHYLKOU 10 %.
Stařením loupané plece s kostí jsme získali jedno z chuťově nejvýraznějších mas na steaky, které se svou intenzivní chutí...
Hmotnost: 500g
počet porcí: 2
Receptura na tuto pečeni s rajskou vznikla v restauraci Lokál.
Příprava: Přidejte 200ml vody a ohřejte v kastrůlku na mírném ohni.
...
Připravit, rozpálit, grilujeme! Užijte si s rodinou nebo kamarády pořádnou masovou baštu. V balení najdete to nejlepší z českého hovězího i přeštíka v olivovém oleji s bylinkami...
BALENÍ 1 kg .
Říká se mu též holé, jelikož je málo masité. Používá se na zesílení vývaru nebo vykostěné na vaření. Nejlepší je zarolované a uvařené. Podává se například s...
BALENÍ 500 g
Oháňka / Oxtail z jalovic a volů z českých chovů. Odleželé minimálně 5 dní.
Hovězí oháňka je ocas dobytka tvořený řadou krátkých obratlů obalených silnou...
BALENÍ CCA 1,5 kg .
Vyvázaná a okořeněná hovězí plec s bylinkami je určená na pomalé pečení. Čerstvě upečená s bramborem a zeleninovým salátem je skvělým obědem....
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Možná jste na pultu v řeznictví viděli žebro na vaření, ale stařené žebro na steak jste ještě neochutnali?
Stařené žebro je...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10%
Stařená vysoká roštěná s kostí je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vysoká roštěná neboli vysoký roštěnec (ribeye...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10 %.
Hovězí z českého hovězího, suché zrání 50 dnů. Jedna z nejlepších steakových partií. Má na sobě křehkou svíčkovou i šťavnatou nízkou...
Ideální dárek, ve kterém najdete vše pro přípravu prvotřídního steaku:
Vysoký roštěnec s kostí neboli Ribeye – král všech steaků proslulý svou křehkostí, šťavnatostí,...
Vyšvihněte se nedělním obědem jako od babičky, u kterého nemusíte stát celé dopoledne. Pošleme vám cenově zvýhodněnou krabici s balíčkem na polévku, játrovou zavářkou, 5...
BALENÍ 0,5 kg (CCA 6 KS).
Jemně nasolené stařené hovězí maso se namele na středně hrubo a naplní se do skopových střívek. Poté se ručně přetáčí na jednotlivé klobásky. Jde o...
Hmotnost: 500g
počet porcí: 2
Receptura na toto jídlo vznikla v restauraci Lokál
Příprava: přidejte minimálně 150 ml vody a ohřejte v kastrůlku na mírném ohni....
Hmotnost: 500g
počet porcí: 2
Receptura na toto jídlo vznikla v restauraci Lokál
Příprava: přidejte minimálně 100 ml vody a ohřejte v kastrůlku na mírném ohni....
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10 %.
Stařená nízká roštěná s kostí je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Stařené 50 dní.
Nízká roštěná neboli nízký...
Hmotnost: 500ml
počet porcí: 3
Receptura na toto jídlo vznikla v restauraci Lokál
Příprava: přidejte 500 ml vody a ohřejte v kastrůlku na mírném ohni.
...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Vyzrálé ve vakuu minimálně 23 dní.
Pavučinka z jalovic a volů z českých chovů. českých chovů. Plátek pánevní, neboli...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Velká plec z jalovic a volů z českých chovů. Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.
Steakovou velkou plec tvoří větší ze dvou...