PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Vyzrálé ve vakuu minimálně 23 dní.
Pavučinka z jalovic a volů z českých chovů. českých chovů. Plátek pánevní, neboli...
BALENÍ 200g plátky
Japonské Wagyu Tottori. Jeho chuť je máslovější, plnější a má měkčí strukturu. To všechno díky hustému mramorování, které je jeho...
Hmotnost: 360g
počet porcí: 2
Tato receptura vznikla v restauraci Pasta caffé.
Příprava: Ohřejte v kastrůlku na mírném ohni, přidejte parmezán a smíchejte s...
BALENÍ 200g plátky
Japonské Wagyu Tottori. Jeho chuť je máslovější, plnější a má měkčí strukturu. To všechno díky hustému mramorování, které je jeho...
Hmotnost: 500ml
počet porcí: 3
Receptura na toto jídlo vznikla v restauraci Lokál
Příprava: přidejte 500 ml vody a ohřejte v kastrůlku na mírném ohni.
...
BALENÍ 1 kg
Maso z telete, které je krmeno pouze mlékem. Maso má nepatrný obsah tuku, je ideální pro děti a dietní vaření. Telecí hrudí je skvělé na pomalé pečení...
BALENÍ 200g plátky
Japonské Wagyu Tottori. Jeho chuť je máslovější, plnější a má měkčí strukturu. To všechno díky hustému mramorování, které je jeho...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Steakové maso prémiové kvality z jalovic a volů wagyu chovaného v České republice. Vyzrálé 21 dní.
Wagyu je složenina ze slov wa...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Velká plec z jalovic a volů z českých chovů. Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.
Steakovou velkou plec tvoří větší ze dvou...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Žebro steakové je z 50 dnů stařeného Wagyu z farmy Krontorádových ze Sloupnice. Wagyu maso se vyznačuje nejbohatším...
BALENÍ 200g plátky
Japonské Wagyu Tottori. Jeho chuť je máslovější, plnější a má měkčí strukturu. To všechno díky hustému mramorování, které je jeho...
BALENÍ 200g plátky
Japonské Wagyu Tottori. Jeho chuť je máslovější, plnější a má měkčí strukturu. To všechno díky hustému mramorování, které je jeho...
Taky milujete poctivý segedín? Připravte si ho pěkně od základu, v našem zvýhodněném setu najdete vše, co potřebujete pro skvělý výsledek – do krabice jsme poskládali 0,6...
BALENÍ 200g plátky
Japonské Wagyu Tottori. Jeho chuť je máslovější, plnější a má měkčí strukturu. To všechno díky hustému mramorování, které je jeho...
BALENÍ 200g plátky
Japonské Wagyu Tottori. Jeho chuť je máslovější, plnější a má měkčí strukturu. To všechno díky hustému mramorování, které je jeho...
PORCUJEME PO 200 g
Steakové maso prémiové kvality z jalovic a volů wagyu chovaného v České republice. Vyzrálé 21 dní.
Wagyu je složenina ze slov wa (Japonsko)...
BALENÍ 200g plátky
Japonské Wagyu Tottori. Jeho chuť je máslovější, plnější a má měkčí strukturu. To všechno díky hustému mramorování, které je jeho...
BALENÍ 200g plátky
Japonské Wagyu Tottori. Jeho chuť je máslovější, plnější a má měkčí strukturu. To všechno díky hustému mramorování, které je jeho...
BALENÍ 200g plátky
Japonské Wagyu Tottori. Jeho chuť je máslovější, plnější a má měkčí strukturu. To všechno díky hustému mramorování, které je jeho...
BALENÍ 200g plátky
Japonské Wagyu Tottori. Jeho chuť je máslovější, plnější a má měkčí strukturu. To všechno díky hustému mramorování, které je jeho...
BALENÍ 200g plátky
Japonské Wagyu Tottori. Jeho chuť je máslovější, plnější a má měkčí strukturu. To všechno díky hustému mramorování, které je jeho...