BALENÍ 200g plátky
Steakové plátky z japonského wagyu Tottori Torikai kvality A5. Vyzrálé ve vakuu minimálně 14 dní. Vyjímečná partie wagyu s velmi výrazným...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Žebro steakové je z 50 dnů stařeného Wagyu z farmy Krontorádových ze Sloupnice. Wagyu maso se vyznačuje nejbohatším...
BALENÍ 1 kg
Telecí hrudí bez kosti je v českém způsobu dělení teleciho masa obdélníkové nižší maso hrudí s masem vykostěných žeber. Je libovější, výrazně prorostlé...
BALENÍ 200g plátky
Japonské Wagyu Tottori. Jeho chuť je máslovější, plnější a má měkčí strukturu. To všechno díky hustému mramorování, které je jeho...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Steakové maso prémiové kvality z jalovic a volů wagyu chovaného v České republice. Vyzrálé 21 dní.
Wagyu je složenina ze slov wa...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Velká plec z jalovic a volů z českých chovů. Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.
Steakovou velkou plec tvoří větší ze dvou...
BALENÍ 200g plátky
Steakové plátky z japonského wagyu Tottori Torikai kvality A5. Vyzrálé ve vakuu minimálně 14 dní. Vyjímečná partie wagyu s velmi výrazným...
PORCUJEME PO 200 g
Steakové maso prémiové kvality z jalovic a volů wagyu chovaného v České republice. Vyzrálé 21 dní.
Wagyu je složenina ze slov wa (Japonsko)...
Taky milujete poctivý segedín? Připravte si ho pěkně od základu, v našem zvýhodněném setu najdete vše, co potřebujete pro skvělý výsledek – do krabice jsme poskládali 0,6...
BALENÍ 200g plátky
Steakové plátky z japonského wagyu Tottori Torikai kvality A5. Vyzrálé ve vakuu minimálně 14 dní. Vyjímečná partie wagyu s velmi výrazným...
BALENÍ 200g plátky
Steakové plátky z japonského wagyu Tottori Torikai kvality A5. Vyzrálé ve vakuu minimálně 14 dní. Vyjímečná partie wagyu s velmi výrazným mramorováním...
BALENÍ 200g plátky
Japonské Wagyu Tottori. Jeho chuť je máslovější, plnější a má měkčí strukturu. To všechno díky hustému mramorování, které je jeho...
BALENÍ 1 kg
Hovězí z českých chovů odleželé ve vakuu 5 dní.
Kližka je asi nejznámější partie na guláš. Milovníci výrazných, plných chutí ji ovšem rádi používají...
PORCUJEME PO 200 g
Steakové maso prémiové kvality z jalovic a volů wagyu chovaného v České republice. Vyzrálé 21 dní.
Wagyu je složenina ze slov wa (Japonsko)...
BALENÍ 200g plátky
Steakové plátky z japonského wagyu Tottori Torikai kvality A5. Vyzrálé ve vakuu minimálně 14 dní. Vyjímečná partie wagyu s velmi výrazným...
BALENÍ 200g plátky
Steakové plátky z japonského wagyu Tottori Torikai kvality A5. Vyzrálé ve vakuu minimálně 14 dní. Vyjímečná partie wagyu s velmi výrazným...
BALENÍ 200g plátky
Japonské Wagyu Tottori. Jeho chuť je máslovější, plnější a má měkčí strukturu. To všechno díky hustému mramorování, které je jeho...
BALENÍ 200g plátky
Steakové plátky z japonského wagyu Tottori Torikai kvality A5. Vyzrálé ve vakuu minimálně 14 dní. Vyjímečná partie wagyu s velmi výrazným...
BALENÍ 200g plátky
Steakové plátky z japonského wagyu Tottori Torikai kvality A5. Vyzrálé ve vakuu minimálně 14 dní. Vyjímečná partie wagyu s velmi výrazným...