BALENÍ CCA 1 kg
Vyvázaný a naložený velký ořech na roastbeef je určený k tepelné úpravě. Maso z velkého ořechu má pevnější vlákno. Čerstvě upečený, tence...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÉ)
Šunka prémiové kvality z masa jalovic a volů českého hovězího
Hovězí šunku vyrábíme u nás v Amase podle vlastního receptu, ze kterého...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Hovězí holubička je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Holubička (tri-tip, maminha) nebo také...
BALENÍ 1 kg
Kýta bez kosti a kůže (Pork Leg, Boneless, Skinless) z přeštického černostrakatého prasete. Odvěšené minimálně 4 dny.
Kýta bez kosti je maso ze zadní nohy –...
PORCUJEME PO 250 g S ODCHYLKOU 10 %
Pečeně bez kosti a kůže (Pork Loin, Center-Cut, Boneless, Belly Strap On) z přeštického černostrakatého prasete. Odvěšené minimálně...
BALENÍ 1 kg
Velký ořech / Sirloin Tip, Knuckle (Peeled) z jalovic a volů z českých chovů. Vyzrálé ve vakuu minimálně 23 dní.
Velký kus masa ideální na pečení...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10%
Stařená vysoká roštěná s kostí je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vysoká roštěná neboli vysoký roštěnec (ribeye...
BALENÍ 1 kg
Plec bez kosti a kůže (Pork Shoulder, Outside, Boneless, Skinless) z přeštického černostrakatého prasete. Odvěšené minimálně 4 dny. Plec bez kosti je maso z...
BALENÍ 1 kg
Hovězí hrudí bez kosti prémiové kvality z jalovic a volů českého hovězího. Odleželé 8 dní.
Hrudí (brisket) je ploché, kolagenem jemně prorostlé maso s...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Hovězí váleček z velkého ořechu je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vyzrálé 32 dní.
Typické české...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÉ)
Uzená pečeně prémiové kvality z přeštických černostrakatých prasat
Uzená pečeně, stejně jako jiná uzená masa, patří k tradičním českým...
BALENÍ 1,5 kg
Kulatá plec prémiové kvality z jalovic a volů českého hovězího. Odleželé 8 dní.
Kulatá plec (chuck tender) je jeden ze svalů plece na lopatce a...
BALENÍ 1 kg
Květová špička / Top Sirloin Cap (Picanha) z jalovic a volů z českých chovů. Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní
Květová špička (tafelspitz, top sirloin cap,...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÝ). Chcete li ho vcelku nebo celou šišku (váží kolem 1200g), napište nám to do poznámky v objednávce.
Turistický trvanlivý salám prémiové kvality...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÉ)
Šunkový salám prémiové kvality z přeštického černostrakatého prasete
Šunkový salám, jak název napovídá, se vyrábí ze šunky, tedy z vykostěných...
BALENÍ 200 g (CCA 2 KS)
Trvanlivá fermentovaná klobása prémiové kvality z masa českého strakatého skotu a přeštického černostrakatého prasete
Turistickou klobásu jsme si u...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Krční filet je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vyzrálý ve vakuu minimálně 25 dní.
Krční filet (chuck...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10 %
Stařená nízká roštěná s kostí je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Stařené 50 dní.
Nízká roštěná neboli nízký...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME VCELKU)
Hovězí špek vyrobený z loje českého hovězího
Uzený špek (slanina), stejné jako jiná uzená masa, patří mezi tradiční uzenářské výrobky a každá...
BALENÍ 0,5 kg (CCA 6 KS)
Poslouží jako zajímavá obměna vánoční hostiny. V Našem mase ji připravují podobně jako vepřovou nebo hovězí salsicciu. Základ tvoří maso,...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10 %
Nízká roštěná se svíčkovou / T-bone steak z jalovic a volů z českých chovů. Stařená minimálně 45 dní.
Nízký roštěnec se...
Hmotnost 200g
BIO máslo z farmy Struhy.
Rodina Kojetínových hospodaří na farmě Struhy již od roku 2010. Jejich Hlavním cílem je vyrábět kvalitní mléčné výrobky v BIOkvalitě....
V BALÍČKU JSOU DVĚ STEHNA VYKOŠTĚNÁ. JEDEN BALÍČEK VÁŽÍ KOLEM 0,4 kg .
Kuře z farmy Rašovice je spokojené kuřátko a na jeho mase je to znát. V komfortním prostředí bez...
BALENÍ 500 g
Zapečená směs ovesných vloček, ořechů, rozinek, brusinek, kokosu, slunečnicového semínka a medu. Ideální na snídani s jogurtem nebo čerstvým ovocem.
BALENÍ 1 KOLENO O HMOTNOSTI ASI 1.2KG. MŮŽEME VÁM HO ROZPŮLIT, NEBO NAKRÁJET NA PLÁTKY.
Koleno zadní s kostí / Pork Leg Hocks z českého prasete. Odleželé minimálně 4 dny....
BALENÍ CCA 0,5 kg
Vyvázaná a okořeněná vepřová pečeně s bylinkami je určená na pomalé pečení. Čerstvě upečená s bramborem a zeleninovým salátem je skvělým obědem....
BALENÍ 1 KOLENO O HMOTNOSTI ASI 1,2 KG
Šunkové koleno prémiové kvality odříznuté z Pražské šunky z přeštického černostrakatého prasete
Uzené koleno, stejně jako jiná uzená...
BALENÍ 1 kg
Loupaná plec prémiové kvality z jalovic a volů českého hovězího. Odleželé 8 dní.
Loupaná plec (top blade) je umístěna uprostřed lopatky, mezi kulatou a...
BALENÍ 375g
Zelí pro nás vyrábí firma Mynappa v čele s Michalem Hlavatým. Hodně dlouho jsme hledali dodavatelé toho nejlepšího, živého zelí. A podařilo se!
BALENÍ CCA 0,5 kg
Vyvázaný a okořeněný hovězí krk s bylinkami je určený na pomalé pečení. Čerstvě upečený s bramborem a zeleninovým salátem je skvělým obědem....