Kotleta z Přeštíka s kostí

96 Kč 320 Kč / 1 kg
Skladem (40 ks)

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.


  • Kotleta z přeštíka je pokryta vrstvou tuku. Tu nařízněte do mřížky a grilujte jako první vypečené sádlo bude krásně křupat!
  • Pokud tuk nemáte rádi, odřízněte ho až po ugrilování.
  • Griluje se podobně jako hovězí steaky – kotletě prospívá střední propečení.
  • Dochuťte solí a čerstvě mletým pepřem. Solte těsně před tepelnou úpravou!
  • Před zpracováním nechte minimálně hodinu odležet mimo lednici při pokojové teplotě.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.

Vepřové maso výsekové, chlazené.
Maso z přeštických černostrakatých klapouchých prasat.

 

Původ Česká republika


 

Doplňkové parametry

Kategorie: VEPŘOVÉ Z PŘEŠTÍKA
Hmotnost: 0.2 kg

jak upéct kotletu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: