Kotleta z Přeštíka s kostí

96 Kč 320 Kč / 1 kg
Skladem (10 ks)

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.


  • Kotleta z přeštíka je pokryta vrstvou tuku. Tu nařízněte do mřížky a grilujte jako první vypečené sádlo bude krásně křupat!
  • Pokud tuk nemáte rádi, odřízněte ho až po ugrilování.
  • Griluje se podobně jako hovězí steaky – kotletě prospívá střední propečení.
  • Dochuťte solí a čerstvě mletým pepřem. Solte těsně před tepelnou úpravou!
  • Před zpracováním nechte minimálně hodinu odležet mimo lednici při pokojové teplotě.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hodí se na grilování. Ideální je pozvolna grilovaná dokřupava. Maso je jemné, má vyšší tukové krytí, které při grilování maso prošťaví a dodá mu nepřekonatelnou chuť.


Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.

Vepřové maso výsekové, chlazené.
Maso z Přeštických černostrakatých klapouchých prasat.

 

Původ Česká republika

Doplňkové parametry

Kategorie: VEPŘOVÉ Z PŘEŠTÍKA
Hmotnost: 0.2 kg

jak upéct kotletu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: