Kotleta z Přeštíka s kostí

92 Kč 307 Kč / 1 kg
Skladem (8 ks)

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.


Vepřová kotleta má hodně společného s nízkým, ale i vysokým roštěncem z hovězího – jde o obdobný sval ze zad, který začíná u lopatek a končí zadkem. Proto na kotletě najdete kus kosti z páteře a v určitých případech i žebro. „Chuť kotlety ovlivňuje místo, z kterého je naporcovaná. Kotleta od krkovičky je prorostlejší a připomíná rib-eye steak. Hezký kulatý střed najdeme na kotletě ze středové části svalu. Milovníkům bůčku zase udělá radost kotleta z bederní části,” vypočítává řezník František Kšána 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hodí se na grilování. Ideální je pozvolna grilovaná dokřupava. Maso je jemné, má vyšší tukové krytí, které při grilování maso prošťaví a dodá mu nepřekonatelnou chuť.


Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.

Vepřové maso výsekové, chlazené.
Maso z Přeštických černostrakatých klapouchých prasat.

 

Původ Česká republika

Doplňkové parametry

Kategorie: VEPŘOVÉ Z PŘEŠTÍKA
Hmotnost: 0.2 kg

jak upéct kotletu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: