BALENÍ 500 g (3 PLÁTKY)
Tlačenka prémiové kvality z masa přeštického černostrakatého prasete
Tlačenku vyrábíme u nás v Amase podle vlastní receptury. Vychází ze starých...
BALENÍ : 1 ŠIŠKA . HMOTNOST JEDNÉ ŠIŠKY SEKANÉ JE PŘIBLIŽNĚ 1100g
Naše upečená sekaná z vepřového a hovězího masa. Výborná studená nebo prohřátá v troubě. ...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÝ). Chcete li vcelku celý jazyk (váží kolem 1200g), napište nám to do poznámky v objednávce.
V kořeněném láku naložený hovězí...
Hmotnost: 500g
hmotnost pevného obsahu: 300g
Receptura na tyto utopence vznikla v restauraci Naše Maso.
Utopenci z Naše maso jsou poctivá česká klasika připravená...
BALENÍ 250g. DODÁVÁME KRÁJENÉ .
Upečený roastbeef z velkého ořechu pro vás tence nakrájíme. Dejte si ho bramborem a zeleninou na skvělý oběd, nebo ho použijte do...
BALENÍ 375g
Zelí pro nás vyrábí firma Mynappa v čele s Michalem Hlavatým. Hodně dlouho jsme hledali dodavatelé toho nejlepšího, živého zelí. A podařilo se!
Hmotnost: 500g
počet porcí: 2
Receptura na tuto svíčkovou vznikla v restauraci Lokál.
Příprava: Přidejte 200ml vody a ohřejte v kastrůlku na mírném ohni.
LÁHEV 500 ml .
Receptura na tento vývar vznikla v restauraci Naše Maso.
Hovězí vývar je základem tradiční české kuchyně a pro jeho přípravu je potřeba kvalitní hovězí...
Hmotnost/ kus : 160g
Receptura na tuto játrovou paštiku vznikla v řeznictví Naše maso.
Játrová paštika z Naše maso je vyrobena z kvalitního vepřového masa a jater, které...
Hmotnost: 500g
počet porcí: 2
Receptura na tuto pečeni s rajskou vznikla v restauraci Lokál.
Příprava: Přidejte 200ml vody a ohřejte v kastrůlku na mírném ohni.
...
BALENÍ 100ml .
Garum je zázrak! Neskutečně zintenzivní a prohloubí chuť, ale přitom si pro sebe neukradne hlavní roli, jen dokonale podtrhne ostatní suroviny. A přidat ho...
Hmotnost/ kus : 160g
Receptura na tuto perigordskou omáčku vznikla v restauraci Čestr.
Omáčka je nezbytným doplňkem k masu, který dodává pokrmům plnou chuť a vůni. V Naše...
Hmotnost/ kus : 160g
Receptura na tuto pepřovou omáčku vznikla v restauraci U Kalendů.
Počet porcí/ks: 4
Pepřová omáčka od Naše maso je skvělým doplňkem k hovězímu masu,...
Hmotnost: 500g
počet porcí: 2
Receptura na toto jídlo vznikla v restauraci Lokál
Příprava: přidejte minimálně 150 ml vody a ohřejte v kastrůlku na mírném ohni....
Hmotnost: 500g
počet porcí: 2
Receptura na toto jídlo vznikla v restauraci Lokál
Příprava: přidejte minimálně 100 ml vody a ohřejte v kastrůlku na mírném ohni....
Hmotnost: 360g
počet porcí: 2
Tato receptura vznikla v restauraci Pasta caffé.
Příprava: Ohřejte v kastrůlku na mírném ohni, přidejte parmezán a smíchejte s...