BALENÍ : 1 ŠIŠKA . HMOTNOST JEDNÉ ŠIŠKY SEKANÉ JE PŘIBLIŽNĚ 1 kg .
Naše upečená sekaná z vepřového a hovězího masa. Výborná studená nebo prohřátá v troubě. ...
BALENÍ 250g. DODÁVÁME KRÁJENÉ .
Upečený roastbeef z velkého ořechu pro vás tence nakrájíme. Dejte si ho bramborem a zeleninou na skvělý oběd, nebo ho použijte do...
Hmotnost 480g
Tato miso omáčka k nám doputovala až z Japonska. Tradice konzumace masa s touto omáčkou se předává po generace. Doporučujeme podávat k japonskému Wagyu...
Hmotnost: 500g
počet porcí: 2
Receptura na tuto pečeni s rajskou vznikla v restauraci Lokál.
Příprava: Přidejte 200ml vody a ohřejte v kastrůlku na mírném ohni.
...
Hmotnost: 500g
počet porcí: 2
Receptura na tuto svíčkovou vznikla v restauraci Lokál.
Příprava: Přidejte 200ml vody a ohřejte v kastrůlku na mírném ohni.
Hmotnost: 500g
počet porcí: 2
Receptura na tuto veverku na červeném víně vznikla v restauraci Kuchyň.
Příprava: Přidejte 100ml vody a ohřejte v kastrůlku na mírném ohni....
Hmotnost: 500g
počet porcí: 2
Receptura na tyto dušené ledvinky vznikla v restauraci Lokál.
Příprava: Přidejte 100ml vody a ohřejte v kastrůlku na mírném ohni.
BALENÍ 100ml .
Garum je zázrak! Neskutečně zintenzivní a prohloubí chuť, ale přitom si pro sebe neukradne hlavní roli, jen dokonale podtrhne ostatní suroviny. A přidat ho...
BALENÍ 500 g (3 PLÁTKY)
Tlačenka prémiové kvality z masa přeštického černostrakatého prasete
Tlačenku vyrábíme u nás v Amase podle vlastní receptury. Vychází ze starých...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÝ). Chcete li vcelku celý jazyk (váží kolem 1200g), napište nám to do poznámky v objednávce.
V kořeněném láku naložený hovězí jazyk pozvolna...
BALENÍ 375g
Zelí pro nás vyrábí firma Mynappa v čele s Michalem Hlavatým. Hodně dlouho jsme hledali dodavatelé toho nejlepšího, živého zelí. A podařilo se!