PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Vyzrálé ve vakuu minimálně 8 dní
Hovězí svíčková je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího
Svíčková...
PORCUJEME PO 250 g S ODCHYLKOU 10 %
Malý ořech / Top Sirloin Butt (Semi Center-Cut) z býků z českých chovů. Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.
Malý ořech (malá květová...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.
Hovězí pupek bryndáček je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Pupek zrcátko / Flank z býků z českých chovů. Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.
Zrcátko (flank) je nízký oválný plochý sval ze...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.
Steakové podplečí / Under Blade z jalovic a volů z českých chovů. Podplečí (ve starém řeznickém...
PORCUJEME PO 300 g S ODCHYLKOU 10 %.
Vysoká roštěná je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vyzrálé 32 dní.
Vysoká roštěná neboli vysoký...
PORCUJEME PO 300 g S ODCHYLKOU 10 %
Nízká roštěná je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vyzrálé 32 dní.
Nízká roštěná neboli nízký...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10%
Stařená vysoká roštěná s kostí je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vysoká roštěná neboli vysoký roštěnec (ribeye...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Hovězí váleček z velkého ořechu je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vyzrálé 32 dní.
Typické české...
BALENÍ 1 kg
Květová špička / Top Sirloin Cap (Picanha) z jalovic a volů z českých chovů. Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní
Květová špička (tafelspitz, top sirloin cap,...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Krční filet je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vyzrálý ve vakuu minimálně 25 dní.
Krční filet (chuck...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10 %
Stařená nízká roštěná s kostí je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Stařené 50 dní.
Nízká roštěná neboli nízký...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10 %
Nízká roštěná se svíčkovou / T-bone steak z jalovic a volů z českých chovů. Stařená minimálně 45 dní.
Nízký roštěnec se...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Zraje ve vakuu 33 dní. Jedná se o plochý sval, husté mramorování mu dodává bezvadnou chuť. Hodí se na grilování steaků.
...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Hovězí veverka je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vyzrálé ve vakuu minimálně 22 dní.
Veverka...
Připravit, rozpálit, grilujeme! Užijte si s rodinou nebo kamarády pořádnou masovou baštu. V balení najdete to nejlepší z českého hovězího i přeštíka v olivovém oleji s bylinkami...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10%
Vysoká roštěná s kostí / Ribeye (Bone in) z jalovic a volů z českých chovů ve stupni mramorování PREMIUM. Stařená minimálně 45 dní.
Roštěná...
Ideální dárek, ve kterém najdete vše pro přípravu prvotřídního steaku:
Vysoký roštěnec s kostí neboli Ribeye – král všech steaků proslulý svou křehkostí, šťavnatostí,...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10 %
Stařená nízká roštěná s kostí je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Stařené 50 dní, ve stupni mramorování...