PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Vyzrálé ve vakuu minimálně 8 dní.
Hovězí svíčková je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího
Svíčková...
PORCUJEME PO 250 g S ODCHYLKOU 10 %
Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.
Říká se mu srdce kýty. Je to totiž její nejkřehčí a nejšťavnatější část.
Po svíčkové je to sval s...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.
Hovězí pupek bryndáček je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.
Hledáte šťavnatý steak pro holky i pro kluky? Pak zrcátko je právě pro vás!
Je to oválný...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.
Steakové podplečí / Under Blade z jalovic a volů z českých chovů. Podplečí (ve starém...
PORCUJEME PO 300 g S ODCHYLKOU 10 %.
Vysoká roštěná je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vyzrálé 32 dní.
Vysoká roštěná neboli vysoký...
PORCUJEME PO 300 g S ODCHYLKOU 10 %.
Nízká roštěná je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vyzrálé 32 dní.
Nízká roštěná neboli nízký...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10%
Stařená vysoká roštěná s kostí je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vysoká roštěná neboli vysoký roštěnec (ribeye...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Hovězí váleček z velkého ořechu je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vyzrálé 32 dní.
Typické české...
BALENÍ 1 kg
Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.
Znáte picanhu? Jemné maso, které má grády!
Květová špička má výrazné tukové krytí, vysoké až centimetr. Jeho jemná...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Krční filet je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vyzrálý ve vakuu minimálně 25 dní.
Krční filet (chuck...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10 %.
Stařená nízká roštěná s kostí je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Stařené 50 dní.
Nízká roštěná neboli nízký...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10 %.
Hovězí z českého hovězího suché zrání 50 dnů. Jedna z nejlepších steakových partií. Má na sobě křehkou svíčkovou i štavnatou nízkou...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Zraje ve vakuu 33 dní. Jedná se o plochý sval, husté mramorování mu dodává bezvadnou chuť. Hodí se na grilování steaků.
...
Připravit, rozpálit, grilujeme! Užijte si s rodinou nebo kamarády pořádnou masovou baštu. V balení najdete to nejlepší z českého hovězího i přeštíka v olivovém oleji s bylinkami...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Možná jste na pultu v řeznictví viděli žebro na vaření, ale stařené žebro na steak jste ještě neochutnali?
Stařené žebro je...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10%
Stařená vysoká roštěná s kostí je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vysoká roštěná neboli vysoký roštěnec (ribeye...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10 %.
Hovězí z českého hovězího, suché zrání 50 dnů. Jedna z nejlepších steakových partií. Má na sobě křehkou svíčkovou i šťavnatou nízkou...
Ideální dárek, ve kterém najdete vše pro přípravu prvotřídního steaku:
Vysoký roštěnec s kostí neboli Ribeye – král všech steaků proslulý svou křehkostí, šťavnatostí,...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10 %.
Stařená nízká roštěná s kostí je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Stařené 50 dní.
Nízká roštěná neboli nízký...