Sušená a zauzená roštěná z čestru
Související produkty
Detailní popis produktu
Po otevření obalu ihned spotřebujte. Skladujte od +8 do +15 °C.
Fermentovaný trvanlivý masný výrobek
Složení: hovězí nízká roštěná, dusitanová nakládací sůl, ČERVENÉ VÍNO, siřičitany.
Na 100g výrobku bylo použito 155g masa.
Výrobek bez lepku.
Výživové údaje na 100 g
Energie 1545 kJ / 365 kcal
Tuky 19,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny 6,3 g
Sacharidy 0 g
z toho cukry 0 g
Bílkoviny 48 g
Sůl 4 g
Český strakatý skot
U nás v Amase pracujeme s hovězím masem z plemene české strakaté a jeho kříženců s jinými plemeny. Jde o původní české plemeno, které tvoří asi polovinu veškeré populace skotu u nás. Strakatá plemena jsou rozšířena po celém světě, v okolí švýcarského Bernu se chovala už od středověku. Čestr je vysoce užitkové univerzální plemeno chované na mléko a maso. Farmáři nám vychovávají jalovice a voli tak, aby byly dostatečné zmasilé a vytvořila se jim tuk pod kůží a hlavně v mase. Maso z takto vykrmeného skotu je ideální na zrání a zejména staření.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.