Hovězí Čestr na tatarák

450 Kč 450 Kč / 1 kg
Skladem (367 ks)

BALENÍ 1 kg .

Naše maso na tatarák pochází z vrchního nebo spodního šálu. Jsou to dva libové svaly z hovězí kýty. Jde o jemné maso plné chuti. Při přípravě dbejte na to, aby maso i mlýnek byly dobře vychlazené.

 


 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Každý má svůj „nejlepší“ recept na tatarák a řeznictví Naše maso taky. Náš trik je jednoduchý – stačí kvalitní maso a pár ingrediencí, které doma najdete vždycky:

 

Na 2 porce:

300 g hovězího zadního
40 g bílé cibule, nakrájené nadrobno
40 g kyselé okurky, nakrájené nadrobno
1 žloutek
1 lžička naší hořčice
1 lžička olivového oleje
sůl a pepř dle chuti

Maso vám na přání i nameleme, napište nám to do poznámky.

Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od + 2° do + 4°C


Hovězí maso výsekové.
Podíl českého strakatého skotu v plemenné skladbě minimálně 50%.
Odleženo ve vakuu minimálně 5 dní.
Původ Česká republika.

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ Z ČESTRU
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: