Krk na ragú

460 Kč 460 Kč / 1 kg
Skladem (35 kg)

BALENÍ 1 kg.

Hovězí krk Francouzi nazývají bourguignon, a to právě proto, že se z něj dělá proslulé hovězí po burgundsku. „Prorostlejší klihovaté částí se díky dlouhému dušení rozpustí, maso se rozpadá na jazyku a šťáva má silnou chuť,“ popisuje František a dodává, že hovězí krk je vůbec ideální partie na přípravu masa na víně nebo i guláše

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C. 

 


 

Hovězí maso výsekové.
Podíl českého strakatého skotu v plemenné skladbě minimálně 50%.
Odleženo ve vakuu minimálně 8 dní.
Původ Česká republika.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ Z ČESTRU
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: