HOVĚZÍ Z ČESTRU , Strana 2

50 položek celkem
hovězí
Salsiccia z hovězího masa
Skladem (24 balení)
240 Kč

BALENÍ 0,5 kg (CCA 6 KS). Jemně nasolené hovězí maso se namele na středně hrubo a naplní se do skopových střívek. Poté se ručně přetáčí na jednotlivé klobásky. Jde o masný...

svíčková
Svíčková
Skladem (7 balení)
330 Kč

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Jak říká František Kšána: „Svíčková je steak pro princezny!“ Má jemné vlákno, křehkou strukturu a nepříliš výrazné mramorování –...

sádlo
Škvařený hovězí lůj
Skladem (10 balení)
48 Kč

BALENÍ 200 g .  Používá se na přípravu základů pod hovězí maso. Také do něho můžete v zimě zamíchat semínka a udělat hostinu pro ptactvo.   

ptáček
Španělský ptáček
Skladem (48 ks)
125 Kč

BALENÍ 1 KS.  S láskou naklepaný plátek libového zadního z Čestru, naplněný, zarolovaný a úhledně zavázaný. Připravený k pečení.   

nasemaso eshop brezen 2019 fr (1 of 16)
T-bone jalovice nebo volek
Skladem (12 balení)
1 260 Kč

PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10 %. Hovězí z čestru suché zrání 50 dnů. Jedna z nejlepších steakových partií. Má na sobě křehkou svíčkovou i štavnatou nízkou roštěnou.  ...

nasemaso eshop dubenII fr (1 of 7)
Tomahawk steak stařený
Momentálně nedostupné
1 470 Kč

PORCUJEME PO 700 g S ODCHYLKOU 10 %. Chcete překvapit na grilu něčím opravdu velkým? Pak je tomahawk právě pro vás - král steaků Ribeye s dlouhým žebrem! Vysoký roštěnec...

trhané uzené
Trhané uzené - polotovar
Momentálně nedostupné
450 Kč

BALENÍ 500 g . VE VAKUU. Uzené vepřové koleno, pomalu dušené se solí, pepřem a kořením, zjemněné máslem a ovoněné Starou mysliveckou. Balení obsahuje maso a omáčku. Vložte...

nasemaso eshop brezen 2019 fr (12 of 16)
158 Kč

PORCUJEME  PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Hovězí Čestr zrající ve vakuu minimálně 32 dní. Hodí se na grilování. Je to nejhřehčí část velkého ořechu. Maso je libové a...

kýta velký ořech
430 Kč

BALENÍ 1 kg .  Nejšťavnatější kus hovězí kýty s velmi jemnými vlákny. Dá se rožnit nebo péct do růžova. Ideální pro přípravu závitků.    

veverka
Veverka
Momentálně nedostupné
158 Kč

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Zraje ve vakuu 32 dní. Vnitřní sval určený na steak. Má silnou chuť a aroma.  

vysoká roštěná bez kosti
360 Kč

PORCUJEME  PO 300 g S ODCHYLKOU 10 %. Zraje ve vakuu 32 dní. Hodí se na grilování. Maso je vhodné na steaky, je hustě mramorované tukem. Ugrilujete z něj ten...

nasemaso eshop brezen 2019 fr (3 of 16)
1 110 Kč

PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10% Nejslavnější, nejfotogeničtější a nejchutnější - to je král steaků Ribeye! Vysoký roštěnec s kostí je křehký, šťavnatý, plný výrazné...

žebro na steaky (2)
Žebro s kostí stařené na steak
Momentálně nedostupné
158 Kč

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.   Možná jste na pultu v řeznictví viděli žebro na vaření, ale stařené žebro na steak jste ještě neochutnali? Stařené žebro je...

žebro steakové
Žebro vyzrálé na steak
Momentálně nedostupné
164 Kč

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Zraje ve vakuu 33 dní. Jedná se o plochý sval, husté mramorování mu dodává bezvadnou chuť. Hodí se na grilování steaků.   ...