HOVĚZÍ Z ČESTRU , Strana 2

46 položek celkem
sádlo
Škvařený hovězí lůj
Skladem (11 balení)
48 Kč

BALENÍ 200 g .  Používá se na přípravu základů pod hovězí maso. Také do něho můžete v zimě zamíchat semínka a udělat hostinu pro ptactvo.   

13034
ptáček
Španělský ptáček
Skladem (16 ks)
125 Kč

BALENÍ 1 KS.  S láskou naklepaný plátek libového zadního z Čestru, naplněný, zarolovaný a úhledně zavázaný. Připravený k pečení.   

30002
nasemaso eshop brezen 2019 fr (1 of 16)
T-bone jalovice nebo volek
Skladem (9 balení)
1 260 Kč

PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10 %. Hovězí z čestru suché zrání 50 dnů. Jedna z nejlepších steakových partií. Má na sobě křehkou svíčkovou i štavnatou nízkou roštěnou.  ...

01477
nasemaso eshop brezen 2019 fr (12 of 16)
158 Kč

PORCUJEME  PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Hovězí Čestr zrající ve vakuu minimálně 32 dní. Hodí se na grilování. Je to nejhřehčí část velkého ořechu. Maso je libové a...

01163
kýta velký ořech
430 Kč

BALENÍ 1 kg .  Nejšťavnatější kus hovězí kýty s velmi jemnými vlákny. Dá se rožnit nebo péct do růžova. Ideální pro přípravu závitků.    

11005
veverka
Veverka
Skladem (15 balení)
158 Kč

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Zraje ve vakuu 32 dní. Vnitřní sval určený na steak. Má silnou chuť a aroma.  

01134
vysoká roštěná bez kosti
360 Kč

PORCUJEME  PO 300 g S ODCHYLKOU 10 %. Zraje ve vakuu 32 dní. Hodí se na grilování. Maso je vhodné na steaky, je hustě mramorované tukem. Ugrilujete z něj ten...

01106
nasemaso eshop brezen 2019 fr (3 of 16)
1 110 Kč

PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10% Nejslavnější, nejfotogeničtější a nejchutnější - to je král steaků Ribeye! Vysoký roštěnec s kostí je křehký, šťavnatý, plný výrazné...

01288
žebro na steaky (2)
Žebro s kostí stařené na steak
Momentálně nedostupné
158 Kč

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.   Možná jste na pultu v řeznictví viděli žebro na vaření, ale stařené žebro na steak jste ještě neochutnali? Stařené žebro je...

01438
žebro steakové
Žebro vyzrálé na steak
Momentálně nedostupné
164 Kč

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Zraje ve vakuu 33 dní. Jedná se o plochý sval, husté mramorování mu dodává bezvadnou chuť. Hodí se na grilování steaků.   ...

01159