Svíčková

330 Kč 1 650 Kč / 1 kg
Skladem (5 ks)

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.


  • Jak říká František Kšána: „Svíčková je steak pro princezny!“
  • Má jemné vlákno, křehkou strukturu a nepříliš výrazné mramorování – tím pádem méně intenzivní, zato jemnou, delikátní chuť.
  • Připravíte z ní carpaccio, tatarák, svíčkovou na smetaně anebo klasický steak.
  • Doporučujeme střední propečení neboli medium rare. I při úplném propečení však zůstane šťavnatá. Ocení ji ti, kdo mají rádi propečená masa s jemnou chutí.
  • Zraje ve vakuu okolo 8 dní.
  • Před zpracováním nechte maso minimálně hodinu odležet mimo lednici při pokojové teplotě.
  • Věděli jste, že svíčkové jsou v těle zvířete vlastně dvě? Jedna po pravé a druhá po levé straně páteře. Přesto jí je na zvířeti jen okolo tří kil.

Detailní informace

Detailní popis produktu

 Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.


Hovězí maso výsekové.
Podíl českého strakatého skotu v plemenné skladbě minimálně 50%.
Původ Česká republika.

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ Z ČESTRU
Hmotnost: 0.2 kg

Jak nakrájet maso na steak

Zrání masa ve vakuu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: