Vysoká roštěná s kostí z jalovice nebo volka na steak

1 110 Kč 1 850 Kč / 1 kg
Skladem (30 ks)

PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10%


 

  • Král steaků. Uprostřed má charakteristické masovéoko, díky kterému se mu v angličtině říká rib eye steak.
  • Steaky z jalovic nebo volků mají výrazné mramorování tukem, a proto jsou nejšťavnatější.
  • Prodáváme ho stařený minimálně 50 dnů.
  • Svědčí mu grilování na medium rare.
  • K dochucení stačí jen sůl a pepř. Solte těsně před grilováním.
  • Před zpracováním ho nechte minimálně hodinu mimo lednici při pokojové teplotě.

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.

Hovězí maso výsekové.
Podíl českého strakatého skotu v plemenné skladbě minimálně 50%.
Původ Česká republika.

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ Z ČESTRU
Hmotnost: 0.6 kg

Staření masa

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: