Vysoká roštěná s kostí z jalovice nebo volka na steak

1 140 Kč 1 900 Kč / 1 kg
Skladem (26 balení)

PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10%


  • Nejslavnější, nejfotogeničtější a nejchutnější - to je král steaků Ribeye!
  • Vysoký roštěnec s kostí je křehký, šťavnatý, plný výrazné chuti s velkorysým mramorováním.
  • Před zpracováním ho nechte minimálně hodinu mimo lednici při pokojové teplotě.
  • Ve světě se propéká všemi způsoby. My doporučujeme grilovat na medium rare.
  • Vysoký roštěnec s kostí výhradně z jalovic a volů staříme minimálně 50 dnů.
  • Uprostřed má charakteristické masové „oko“, díky kterému se mu v angličtině říká Ribeye Steak, ve francouzštině pak côte de boeuf. Entrecôte je francouzský název pro vysoký roštěnec bez kosti, ale v některých částech světa se používá i pro název s kostí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin. Skladujte od +1 do +4 °C.

Hovězí maso výsekové.
Podíl českého strakatého skotu v plemenné skladbě minimálně 50%.
Původ Česká republika.

Doplňkové parametry

Kategorie: HOVĚZÍ Z ČESTRU
Hmotnost: 0.6 kg

Staření masa

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: