Lalok - Přeštík sušený vzduchem

60 Kč
Skladem (61 balení)

BALENÍ 80 G. DODÁVÁME VCELKU. 

Tučný kus masa ze spodní části hlavy má výraznou chuť i vůni. Řezníci ho na tři týdny nakládají do mořské soli a směsi koření, ve které dominuje černý pepř a bobkový list. V dalším kroku se lalok čtyři měsíce suší. Hotová uzenina je skvělá na vaření - nakrájená na kostičky se restuje například do těstovin , jako jsou proslulé spaghetti all´amatriciana. Původní recept se zrodil v Italii, stejně jako běžně používaný název guanciale, který odkazuje k partii zpracovaného masa.

 

 


 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Po otevření obalu ihned spotřebujte. Skladujte od +1 do +4 °C.


 

Fermentovaný trvanlivý masný výrobek
Složení: vepřový lalok, mořská sůl , černý pepř, bobkový list,  BÍLÉ VÍNO.
Na 100g výrobku bylo použito 140g masa.
Vyrobeno z masa Přeštických vepřů.
Výrobek bez lepku. 
 
Výživové údaje na 100 g
Energie 2577 kJ / 625 kcal
Tuky 63,76 g
z toho nasycené mastné kyseliny 26,35 g
Sacharidy 0.74 g
 z toho cukry 0,5 g
Bílkoviny 12,1 g
Sůl 2,62 g
 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: NAŠE UZENINY
Hmotnost: 0.08 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: