Hovězí sušené vzduchem - Roštěná zauzená

260 Kč
Skladem (50 balení)

BALENÍ 100G,  DODÁVÁME KRÁJENÉ

Sušená a zauzená roštěná prémiové kvality z masa jalovic a volů českého hovězího

Sušenou a zauzenou roštěnou (Cecina de Leon) vyrábíme u nás v Amase podle receptury inspirované starými italskými a španělskými postupy. Nízkou roštěnou  nasolíme a po třech týdnech opláchneme suchým červeným vínem. Víno spláchne z povrchu sůl a sníží pH (maso okyselí a tím i dezinfikuje), čímž zároveň podpoří fermentaci. Roštěnou pověsíme na háček, a až přirozeně oschne, zaudíme ji studeným kouřem a 3 až 4 měsíce pozvolna sušíme. Sušenou roštěnou pro vás pak už jen nakrájíme na tenké plátky, abyste si ji mohli vychutnat kdykoli a kdekoli!

Sušenou a zauzenou roštěnou si nejlépe vychutnáte natemperovanou na pokojovou teplotu, zvýrazní se tak její delikátní chuť a vůně hovězího. Je výbornou společnicí k vínu, zrajícím sýrům a pečivu. Hodí se také do sendvičů a využití najde i při vaření pokrmů z klasické italské a španělské kuchyně.

 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Po otevření obalu ihned spotřebujte. Skladujte od +8 do +15 °C.


Fermentovaný trvanlivý masný výrobek
Složení: hovězí nízká roštěná, dusitanová nakládací sůl,  ČERVENÉ VÍNO, siřičitany. 
Na 100g výrobku bylo použito 155g masa.
Výrobek bez lepku. 

Výživové údaje na 100 g
Energie 1545 kJ / 365 kcal
Tuky 19,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny 6,3 g
Sacharidy 0 g
z toho cukry 0 g
Bílkoviny 48 g
Sůl 4 g

 

Hovězí z českých chovů 

V Amase pracují s hovězím z kvalitních plemen z českých chovů. Zpracovávají maso jalovic a volů zejména českého strakatého skotu, ale i světově uznávaných plemen a jejich kříženců. Farmáři pro Amaso chovají zvířata tak, aby byla dostatečně zmasilá a vytvořil se jim tuk nejen pod kůží, ale hlavně v mase. Maso z takto vykrmeného skotu je ideální na zrání a zejména staření. 

 

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola