Pikantní hovězí klobása z čestru
Související produkty
Detailní popis produktu
Po otevření obalu ihned spotřebujte. Skladujte od +1 do +4 °C.
Masný výrobek tepelně opracovaný.
Složení: hovězí maso 97 %, hovězí lůj, dusitanová solicí směs(99,5 % jedlá sůl s jódem, 0,5 % dusitan sodný), čerstvý český česnek, černý pepř, sladká paprika, kmín, nové koření, chilli, přírodní obal vepřové střevo. Výrobek bez lepku.
Výživové údaje na 100 g Energie 1121 kJ / 265 kcal Tuky 21 g z toho nasycené mastné kyseliny 11 g Sacharidy 0 g z toho cukry 0 g Bílkoviny 19 g Sůl 1.8 g
Český strakatý skot
U nás v Amase pracujeme s hovězím masem z plemene české strakaté a jeho kříženců s jinými plemeny. Jde o původní české plemeno, které tvoří asi polovinu veškeré populace skotu u nás. Strakatá plemena jsou rozšířena po celém světě, v okolí švýcarského Bernu se chovala už od středověku. Čestr je vysoce užitkové univerzální plemeno chované na mléko a maso. Farmáři nám vychovávají jalovice a voli tak, aby byly dostatečné zmasilé a vytvořila se jim tuk pod kůží a hlavně v mase. Maso z takto vykrmeného skotu je ideální na zrání a zejména staření.
Doplňkové parametry
Kategorie: | PÁRKY & KLOBÁSY |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.