Ideální dárek, ve kterém najdete vše pro přípravu prvotřídního steaku:
Vysoký roštěnec s kostí neboli Ribeye – král všech steaků proslulý svou křehkostí, šťavnatostí,...
Chutný vánoční dárek v dřevěné krabičce.
Do vánoční dárkové krabice jsme naskládali Rajskou z Lokálu, Kuře na paprice z Lokálu, Vepřovou pečeni a játrovou paštiku z...
LÁHEV 0,5 L.
Archivní destilát Žufánek stařený v dubovém sudu. Jedná se speciálním způsobem připravený ovocný destilát z hrušek odrůdy Williams, který ...
LÁHEV 0,5 L.
NAVRÁTILOVA SLIVOVICA pochází ze Zlína z rodinné pálenice, která je v provozu od roku 1922. Již pátá generace synů a jejich rodiny pálí švestky v původní...
Hmotnost 480g
Tato miso omáčka k nám doputovala až z Japonska. Tradice konzumace masa s touto omáčkou se předává po generace. Doporučujeme podávat k japonskému Wagyu...
BALENÍ 0,9 kg
Dodavateli medu jsou včelaři Jaroslava a Zdeněk Bockovi. Jejich rodinné včelařství má více než 30letou tradici a nachází se v západních Čechách na severním...
Hmotnost: 500g
počet porcí: 2
Receptura na tuto pečeni s rajskou vznikla v restauraci Lokál.
Příprava: Přidejte 200ml vody a ohřejte v kastrůlku na mírném ohni.
...
Hmotnost: 500g
počet porcí: 2
Receptura na tuto svíčkovou vznikla v restauraci Lokál.
Příprava: Přidejte 200ml vody a ohřejte v kastrůlku na mírném ohni.
BALENÍ 160 g
Silný hovězí bujón. Přírodní redukce z hovězích kostí, masa a zeleniny. Perfektní pomocník v kuchyni na posílení všech masových pokrmů a omáček.
BALENÍ 550 g.
Zapečená směs ovesných vloček, ořechů, rozinek, brusinek, kokosu, slunečnicového semínka a medu. Ideální na snídani s jogurtem nebo čerstvým ovocem.
BALENÍ 250g .
Blanka Milfaitová je držitelkou mnoha mezinárodních cen za své úžasné marmelády. Říká se jí Marmeládová královna. My máme tu čest Vám dvě z nich...
BALENÍ 250g .
Blanka Milfaitová je držitelkou mnoha mezinárodních cen za své úžasné marmelády. Říká se jí Marmeládová královna. My máme tu čest Vám dvě z nich...
Hmotnost: 500g
počet porcí: 2
Receptura na tyto dušené ledvinky vznikla v restauraci Lokál.
Příprava: Přidejte 100ml vody a ohřejte v kastrůlku na mírném ohni.
BALENÍ 100ml .
Garum je zázrak! Neskutečně zintenzivní a prohloubí chuť, ale přitom si pro sebe neukradne hlavní roli, jen dokonale podtrhne ostatní suroviny. A přidat ho...
LAHEV 500 ml .
Je možné jej použít do teploty 120°C, proto je vhodný pro studenou i teplou kuchyni. Je ideální na dušení, marinování, pečení, ale i do pomazánek. Skvělý do...
BALENÍ 500g
Máme vlastní kečup! Podle receptu kreativních kuchařů Ambi ho pro nás vyrábí v Mikulčicích na jižní Moravě. K výrobě používají vlastní rajčata, která si na svých...
LÁHEV 500 ml .
Je možné jej použít do teploty 190°C, proto je vhodný pro studenou i teplou kuchyni. Je ideální pro smažení, marinování, pečení, ale i do salátů a pomazánek....