LÁHEV 500 ml .
Receptura na tento vývar vznikla v restauraci Naše Maso.
Hovězí vývar je základem tradiční české kuchyně a pro jeho přípravu je potřeba kvalitní hovězí...
BALENÍ 1 KOLENO O HMOTNOSTI ASI 0,8 kg . MŮŽEME VÁM HO ROZPŮLIT, NEBO NAKRÁJET NA PLÁTKY.
Koleno přední s kostí / Pork Shoulder Hocks z českého prasete. Odleželé...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÝ). Chcete li ho vcelku nebo celou šišku, napište nám to do poznámky v objednávce. Celá šiška váží kolem 2,5kg.
Hovězí salám vyrábíme u nás v...
PORCUJEME PO 1 KG
Nízké žebro s kostí z jalovic a volů z českých chovů. Odleželé minimálně 5 dní. Nízké žebro s kostí (short plate) nazýváme také bok s kostmi a nachází se mezi...
BALENÍ 1 kg
Telecí kýta z mléčných telat. Odleželé minimálně 5 dní.
Maso je v kuchyňské úpravě na první blánu. Telecí kýta je velmi libové maso s jemným...
BALENÍ 1 KG
Maso pochází z rodinné farmy Zelenkovi, která se již 30 let specializuje se na odchov a výkrm krůt, jejich zpracování a prodej krůtího a kuřecího masa.
LÁHEV 500 ml
Je možné jej použít do teploty 190°C, proto je vhodný pro studenou i teplou kuchyni. Je ideální pro smažení, marinování, pečení, ale i do salátů a...
BALENÍ CCA 0,5 kg
Vyvázaný a okořeněný vepřový bok je určený na pomalé pečení. Čerstvě upečený s bramborem a zeleninovým salátem je skvělým obědem. Vychlazený,...
LÁHEV 0,5 L
NAVRÁTILOVA SLIVOVICA pochází ze Zlína z rodinné pálenice, která je v provozu od roku 1922. Již pátá generace synů a jejich rodiny pálí švestky...
BALENÍ 100ml
Garum je zázrak! Neskutečně zintenzivní a prohloubí chuť, ale přitom si pro sebe neukradne hlavní roli, jen dokonale podtrhne ostatní suroviny. A přidat ho...
LAHEV 500 ml
Je možné jej použít do teploty 120°C, proto je vhodný pro studenou i teplou kuchyni. Je ideální na dušení, marinování, pečení, ale i do pomazánek....
Hutný kváskový chleba s křupavou kůrkou bude skvělým společníkem k našim uzeninám, paštice i pečínce. V řemeslné pekárně propojené s restaurací U Kalendů pečou každý den čerstvý...
BALENÍ 1 kg
Nízké žebro bez kosti / Short Plate (Boneless) z jalovic a volů z českých chovů. Odleželé minimálně 5 dní.
Nízké žebro bez kosti (short plate) nazýváme...
BALENÍ CCA 1 kg
Vyvázaná a okořeněná vepřová kýta s bylinkami je určená na pomalé pečení. Čerstvě upečená s bramborem a zeleninovým salátem je skvělým obědem....
1 KS CCA 10 kg
Pražská šunka prémiové kvality z přeštického černostrakatého prasete
Pražskou šunku nejvyšší jakosti vyrábíme podle původní české receptury z třicátých...
BALENÍ CCA 1,5 kg
Vyvázaná a okořeněná hovězí plec s bylinkami je určená na pomalé pečení. Čerstvě upečená s bramborem a zeleninovým salátem je skvělým obědem....
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10%
Vysoká roštěná s kostí / Ribeye (Bone in) z jalovic a volů z českých chovů ve stupni mramorování PREMIUM. Stařená minimálně 45 dní.
Roštěná...
Ideální dárek, ve kterém najdete vše pro přípravu prvotřídního steaku:
Vysoký roštěnec s kostí neboli Ribeye – král všech steaků proslulý svou křehkostí, šťavnatostí,...
Nadýchaný a lehce nasládlý tousťák z řemeslné pekárny U Kalendů, který neobsahuje nic umělého , jen poctivé ingredience. Stvoříte z něj božské sendviče - my ho rádi vrchovatě...
1 PÁR
V těchto ponožkách vždy vykročíte správnou nohou – a ideálně rovnou k nám do řeznictví na něco dobrého! Vyrobené jsou v Česku a na jejich kvalitě jsme si dali...
1 PÁR
I když nejsou k jídlu, rozhodně jsou k sežrání! Naše hamburgerové ponožky vám budou dělat radost každý krok. Podle designu Yvety Kroupové je pro nás vyrobili čeští...
LÁHEV 0,5 L
Unikátní gin, který vás překvapí plnou masovou chutí a příjemnou štiplavostí. Garage 22 každý rok přichází s novou chuťovou variací - letošní limitka je obohacena o...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10 %
Stařená nízká roštěná s kostí je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Stařené 50 dní, ve stupni mramorování...