BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÝ). Chcete li vcelku celý jazyk (váží kolem 1200g), napište nám to do poznámky v objednávce.
V kořeněném láku naložený hovězí...
BALENÍ 1 kg
Hovězí hrudí bez kosti prémiové kvality z jalovic a volů českého hovězího. Odleželé 8 dní.
Hrudí (brisket) je ploché, kolagenem jemně prorostlé maso s...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Hovězí váleček z velkého ořechu je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vyzrálé 32 dní.
Typické české...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10%
Vyzrálé ve vakuu minimálně 23 dní.
Hovězí oponka je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Oponka...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÉ).
Uzená pečeně prémiové kvality z přeštických černostrakatých prasat
Uzená pečeně, stejně jako jiná uzená masa, patří k tradičním...
BALENÍ 1,5 kg
Kulatá plec prémiové kvality z jalovic a volů českého hovězího. Odleželé 8 dní.
Kulatá plec (chuck tender) je jeden ze svalů plece na lopatce a...
BALENÍ 1 kg
Hovězí krk prémiové kvality z jalovic a volů českého hovězího. Odleželé 8 dní.
Hovězí krk (chuck, neck) je velký kus masa uložený mezi hlavou a...
BALENÍ 1 kg
Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.
Znáte picanhu? Jemné maso, které má grády!
Květová špička má výrazné tukové krytí, vysoké až centimetr. Jeho jemná...
BALENÍ 100G, DODÁVÁME KRÁJENÉ
Sušená pečeně prémiové kvality z masa přeštického černostrakatého prasete
Sušenou pečeni (lonza) vyrábíme u nás v Amase podle receptury...
BALENÍ 100 G, DODÁVÁME KRÁJENÉ
Sušené žebro prémiové kvality z masa jalovic a volů českého hovězího
Sušené žebro (pancetta di manzo) vyrábíme u nás v Amase podle receptury...
V BALENÍ JSOU 4 KS (1 KS CCA 180 g ).
Vytvarovaná porce na hamburger, kterou můžete rovnou hodit na gril.
Připravujeme ho z libového i tučnějšího masa tak, aby zůstal...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Krční filet je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vyzrálý ve vakuu minimálně 25 dní.
Krční filet (chuck...
BALENÍ 100G, DODÁVÁME KRÁJENÉ
Sušená a zauzená roštěná prémiové kvality z masa jalovic a volů českého hovězího
Sušenou a zauzenou roštěnou (Cecina de Leon) vyrábíme u...
1 HUSA O VELIKOSTI 4 AŽ 6 kg.
Husa od manželů Tůmových z Chelčic je chovaná na pastvě a ve stájích, roste 115 dnů a má přibližně 4 až 6 kilogramů. Než housatům, asi ve...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10 %.
Stařená nízká roštěná s kostí je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Stařené 50 dní.
Nízká roštěná neboli nízký...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10 %.
Hovězí z českého hovězího suché zrání 50 dnů. Jedna z nejlepších steakových partií. Má na sobě křehkou svíčkovou i štavnatou nízkou...
BALENÍ 250g. DODÁVÁME KRÁJENÉ .
Upečený roastbeef z velkého ořechu pro vás tence nakrájíme. Dejte si ho bramborem a zeleninou na skvělý oběd, nebo ho použijte do...
BALENÍ 1 KOLENO O HMOTNOSTI ASI 1.2KG. MŮŽEME VÁM HO ROZPŮLIT, NEBO NAKRÁJET NA PLÁTKY.
Zadní koleno je víc masité než přední. Nejčastěji se peče nebo vaří, dá se z něj...
BALENÍ 1KS - PŘIBLIŽNĚ VÁŽÍ 300G.
Naše jehněčí je plemene Romney Marsh z rodinné ekofarmy Rudimov z Valašska . Tato partie je ideální na dušení nebo pečení.
BALENÍ CCA 0,5 kg .
Vyvázaná a okořeněná vepřová pečeně s bylinkami je určená na pomalé pečení. Čerstvě upečená s bramborem a zeleninovým salátem je skvělým obědem....
BALENÍ 1 KOLENO O HMOTNOSTI ASI 1,2 KG.
Šunkové koleno prémiové kvality odříznuté z Pražské šunky z přeštického černostrakatého prasete
Uzené koleno, stejně jako jiná uzená...
BALENÍ 1 kg
Loupaná plec prémiové kvality z jalovic a volů českého hovězího. Odleželé 8 dní.
Loupaná plec (top blade) je umístěna uprostřed lopatky, mezi kulatou a...
BALENÍ CCA 0,5 kg
Vyvázaný a okořeněný hovězí krk s bylinkami je určený na pomalé pečení. Čerstvě upečený s bramborem a zeleninovým salátem je skvělým obědem....
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.
Loupanou plec (top blade) této položky tvoří nižší 2/3 loupané plece, která je méně...
Hmotnost: 500g
počet porcí: 2
Receptura na tuto svíčkovou vznikla v restauraci Lokál.
Příprava: Přidejte 200ml vody a ohřejte v kastrůlku na mírném ohni.
BALENÍ 1 KOLENO O HMOTNOSTI ASI 0,8 kg . MŮŽEME VÁM HO ROZPŮLIT, NEBO NAKRÁJET NA PLÁTKY.
Přední koleno je míň masité než zadní. Nejčastěji se peče nebo...
BALENÍ 550 g (CCA 8 KS).
Telecí párky jsou jemné libové párky vyrobené výhradně z telecího masa, které je pouze jemně okořeněné bílým pepřem, muškátovým květem a...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Zraje ve vakuu 33 dní. Jedná se o plochý sval, husté mramorování mu dodává bezvadnou chuť. Hodí se na grilování steaků.
...
BALENÍ 1 KS (CCA 200 - 500 g ).
Vepřová plec má všestranné využití. Z kusu plece s lopatkou si můžete ugrilovat perfektní steak. Z ramínka neboli paže zvířete...
1 KACHNA O VELIKOSTI ASI 2.8 kg.
Domácí kachna od Tůmových z Chelčic.Každá kachna roste asi 45 dní pouze ve výběhu a ve stájích pod střechou a váží přibližně 2,8...