PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Hovězí váleček z velkého ořechu je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého strakatého skotu. Vyzrálé 32 dní.
Typické...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÉ).
Uzená pečeně prémiové kvality z přeštických černostrakatých prasat
Uzená pečeně, stejně jako jiná uzená masa, patří k tradičním...
BALENÍ 1,5 kg
Kulatá plec prémiové kvality z jalovic a volů českého strakatého skotu. Odleželé 8 dní.
Kulatá plec (chuck tender) je jeden ze svalů plece na lopatce a v...
BALENÍ 1 kg
Hovězí krk prémiové kvality z jalovic a volů českého strakatého skotu. Odleželé 8 dní.
Hovězí krk (chuck, neck) je velký kus masa uložený mezi hlavou a...
BALENÍ 1 kg
Znáte picanhu? Jemné maso, které má grády!
Květová špička má výrazné tukové krytí, vysoké až centimetr. Jeho jemná chuť se v puse krásně rozplyne....
BALENÍ 100G, DODÁVÁME KRÁJENÉ
Sušená pečeně prémiové kvality z masa přeštického černostrakatého prasete
Sušenou pečeni (lonza) vyrábíme u nás v Amase podle receptury...
BALENÍ 100 G, DODÁVÁME KRÁJENÉ
Sušené žebro prémiové kvality z masa jalovic a volů českého strakatého skotu
Sušené žebro (pancetta di manzo) vyrábíme u nás v Amase podle...
V BALENÍ JSOU 4 KS (1 KS CCA 180 g ).
Vytvarovaná porce na hamburger, kterou můžete rovnou hodit na gril.
Připravujeme ho z libového i tučnějšího masa tak, aby zůstal...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Jeden ze svalů krku navazujících na středový sval vysokého roštěnce. Postupně se zužuje a v prvních dvou třetinách je velmi jemný a...
BALENÍ 100G, DODÁVÁME KRÁJENÉ
Sušená a zauzená roštěná prémiové kvality z masa jalovic a volů českého strakatého skotu
Sušenou a zauzenou roštěnou (Cecina de Leon)...
1 HUSA O VELIKOSTI 4 AŽ 6 kg.
Husa od manželů Tůmových z Chelčic je chovaná na pastvě a ve stájích, roste 115 dnů a má přibližně 4 až 6 kilogramů. Než housatům, asi ve...
BALENÍ 250g. DODÁVÁME KRÁJENÉ .
Upečený roastbeef z velkého ořechu pro vás tence nakrájíme. Dejte si ho bramborem a zeleninou na skvělý oběd, nebo ho použijte do...
BALENÍ 1 KOLENO O HMOTNOSTI ASI 1.2KG. MŮŽEME VÁM HO ROZPŮLIT, NEBO NAKRÁJET NA PLÁTKY.
Zadní koleno je víc masité než přední. Nejčastěji se peče nebo vaří, dá se z něj...
BALENÍ 1KS - PŘIBLIŽNĚ VÁŽÍ 300G.
Naše jehněčí je plemene Romney Marsh z rodinné ekofarmy Rudimov z Valašska . Tato partie je ideální na dušení nebo pečení.
BALENÍ CCA 0,5 kg .
Vyvázaná a okořeněná vepřová pečeně s bylinkami je určená na pomalé pečení. Čerstvě upečená s bramborem a zeleninovým salátem je skvělým obědem....
BALENÍ 1 KOLENO O HMOTNOSTI ASI 1,2 KG.
Šunkové koleno prémiové kvality odříznuté z Pražské šunky z přeštického černostrakatého prasete
Uzené koleno, stejně jako jiná uzená...
BALENÍ 1 kg
Loupaná plec prémiové kvality z jalovic a volů českého strakatého skotu. Odleželé 8 dní.
Loupaná plec (top blade) je umístěna uprostřed lopatky, mezi...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Hodí se na grilování. Připravuje se ze špičky loupané plece. Maso je jemné, plnější chuti. Při grilování zůstává šťavnaté.
BALENÍ CCA 0,5 kg
Vyvázaný a okořeněný hovězí krk s bylinkami je určený na pomalé pečení. Čerstvě upečený s bramborem a zeleninovým salátem je skvělým obědem....
BALENÍ 1 KOLENO O HMOTNOSTI ASI 0,8 kg . MŮŽEME VÁM HO ROZPŮLIT, NEBO NAKRÁJET NA PLÁTKY.
Přední koleno je míň masité než zadní. Nejčastěji se peče nebo...
Hmotnost: 500g
počet porcí: 2
Receptura na tuto svíčkovou vznikla v restauraci Lokál.
Příprava: Přidejte 200ml vody a ohřejte v kastrůlku na mírném ohni.
BALENÍ 550 g (CCA 8 KS).
Telecí párky jsou jemné libové párky vyrobené výhradně z telecího masa, které je pouze jemně okořeněné bílým pepřem, muškátovým květem a...
BALENÍ 1 KG.
Naše jehněčí je plemene Romney Marsh z rodinné ekofarmy Rudimov z Valašska . Doporučujeme péct vcelku na kosti, ovoněné bylinkami a česnekem. Nejlepší je s...
1 KACHNA O VELIKOSTI ASI 2.8 kg.
Domácí kachna od Tůmových z Chelčic.Každá kachna roste asi 45 dní pouze ve výběhu a ve stájích pod střechou a váží přibližně 2,8...
BALENÍ 1 kg
Maso z telete, které je krmeno pouze mlékem. Maso má nepatrný obsah tuku, je ideální pro děti a pro dietní vaření. Z kýty uděláte ten pravý Vídeňský...
BALENÍ 100 G. DODÁVÁME KRÁJENÉ.
Vepřový bok se nakládá do mořské soli a směsi koření s převahou česneku a tymiánu. Nasolení trvá tři týdny, sušení pak tři až osm...
Hmotnost/ kus : 160g
Receptura na tuto játrovou paštiku vznikla v řeznictví Naše maso.
Játrová paštika z Naše maso je vyrobena z kvalitního vepřového masa a jater, které...
V BALENÍ JSOU 4 KS (1 KS CCA 180 g )
Maso na hamburger prémiové kvality z plemene skotu wagyu chovaného v České republice
Wagyu je složenina ze slov wa (Japonsko) a gyu...