BALENÍ 1 kg
Plec bez kosti a kůže (Pork Shoulder, Outside, Boneless, Skinless) z přeštického černostrakatého prasete. Odvěšené minimálně 4 dny. Plec bez kosti je maso z...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÝ). Chcete li vcelku celý jazyk (váží kolem 1200g), napište nám to do poznámky v objednávce.
Uzený hovězí jazyk - vařený a loupaný /...
BALENÍ 1 kg
Hovězí hrudí bez kosti prémiové kvality z jalovic a volů českého hovězího. Odleželé 8 dní.
Hrudí (brisket) je ploché, kolagenem jemně prorostlé maso s...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Hovězí váleček z velkého ořechu je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vyzrálé 32 dní.
Typické české...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÉ)
Uzená pečeně prémiové kvality z přeštických černostrakatých prasat
Uzená pečeně, stejně jako jiná uzená masa, patří k tradičním českým...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10%
Vyzrálé ve vakuu minimálně 23 dní.
Hovězí oponka je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Oponka...
BALENÍ 1,5 kg
Kulatá plec prémiové kvality z jalovic a volů českého hovězího. Odleželé 8 dní.
Kulatá plec (chuck tender) je jeden ze svalů plece na lopatce a...
BALENÍ 1 kg
Hovězí krk prémiové kvality z jalovic a volů českého hovězího. Odleželé 8 dní.
Hovězí krk (chuck, neck) je velký kus masa uložený mezi hlavou a...
BALENÍ 100G, DODÁVÁME KRÁJENÉ
Sušená pečeně prémiové kvality z masa přeštického černostrakatého prasete
Sušenou pečeni (lonza) vyrábíme u nás v Amase podle receptury...
BALENÍ 1 kg
Květová špička / Top Sirloin Cap (Picanha) z jalovic a volů z českých chovů. Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní
Květová špička (tafelspitz, top sirloin cap,...
BALENÍ 100 G, DODÁVÁME KRÁJENÉ
Sušené žebro prémiové kvality z masa jalovic a volů českého hovězího
Sušené žebro (pancetta di manzo) vyrábíme u nás v Amase podle receptury...
V BALENÍ JSOU 4 KS (1 KS CCA 180 g )
Vytvarovaná porce na hamburger, kterou můžete rovnou hodit na gril.
Připravujeme ho z libového i tučnějšího masa tak, aby zůstal...
BALENÍ 1 kg DODÁVÁME VCELKU
Bok bez kosti a kůže (Pork Belly, Single Ribbed, Skinless) z přeštického černostrakatého prasete. Odvěšené minimálně 4 dny.
Vepřový...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Krční filet je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vyzrálý ve vakuu minimálně 25 dní.
Krční filet (chuck...
BALENÍ 100G, DODÁVÁME KRÁJENÉ
Sušená a zauzená roštěná prémiové kvality z masa jalovic a volů českého hovězího
Sušenou a zauzenou roštěnou (Cecina de Leon) vyrábíme u...
1 HUSA O VELIKOSTI 4 AŽ 6 kg
Husa od manželů Tůmových z Chelčic je chovaná na pastvě a ve stájích, roste 115 dnů a má přibližně 4 až 6 kilogramů. Než housatům, asi ve dvou...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10 %
Stařená nízká roštěná s kostí je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Stařené 50 dní.
Nízká roštěná neboli nízký...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10 %
Nízká roštěná se svíčkovou / T-bone steak z jalovic a volů z českých chovů. Stařená minimálně 45 dní.
Nízký roštěnec se...
BALENÍ 1 KOLENO O HMOTNOSTI ASI 1.2KG. MŮŽEME VÁM HO ROZPŮLIT, NEBO NAKRÁJET NA PLÁTKY.
Koleno zadní s kostí / Pork Leg Hocks z českého prasete. Odleželé minimálně 4 dny....
BALENÍ CCA 0,5 kg
Vyvázaná a okořeněná vepřová pečeně s bylinkami je určená na pomalé pečení. Čerstvě upečená s bramborem a zeleninovým salátem je skvělým obědem....
BALENÍ 1KS - PŘIBLIŽNĚ VÁŽÍ 300G
Naše jehněčí je plemene Romney Marsh z rodinné ekofarmy Rudimov z Valašska . Tato partie je ideální na dušení nebo pečení.
Farma...
BALENÍ 1 KOLENO O HMOTNOSTI ASI 1,2 KG
Šunkové koleno prémiové kvality odříznuté z Pražské šunky z přeštického černostrakatého prasete
Uzené koleno, stejně jako jiná uzená...
BALENÍ 1 kg
Loupaná plec prémiové kvality z jalovic a volů českého hovězího. Odleželé 8 dní.
Loupaná plec (top blade) je umístěna uprostřed lopatky, mezi kulatou a...
BALENÍ CCA 0,5 kg
Vyvázaný a okořeněný hovězí krk s bylinkami je určený na pomalé pečení. Čerstvě upečený s bramborem a zeleninovým salátem je skvělým obědem....
Hmotnost: 500g
počet porcí: 2
Receptura na tuto svíčkovou vznikla v restauraci Lokál.
Příprava: Přidejte 200ml vody a ohřejte v kastrůlku na mírném ohni.
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.
Loupanou plec (top blade) této položky tvoří nižší 2/3 loupané plece, která je méně kolagenní a...
PORCUJEME PO 1 KG
Nízké žebro s kostí z jalovic a volů z českých chovů. Odleželé minimálně 5 dní. Nízké žebro s kostí (short plate) nazýváme také bok s kostmi a nachází se mezi...
Hmotnost/ kus : 160g
Receptura na tuto játrovou paštiku vznikla v řeznictví Naše maso.
Játrová paštika z Naše maso je vyrobena z kvalitního vepřového masa a jater, které...
BALENÍ 1 KOLENO O HMOTNOSTI ASI 0,8 kg . MŮŽEME VÁM HO ROZPŮLIT, NEBO NAKRÁJET NA PLÁTKY.
Koleno přední s kostí / Pork Shoulder Hocks z českého prasete. Odleželé...
BALENÍ 1 kg DODÁVÁME VCELKU
Bok s kostí / Pork Belly z přeštického černostrakatého prasete. Odvěšené minimálně 4 dny.
Vepřový bok s kostí má všestranné...
BALENÍ 550 g (CCA 8 KS)
Telecí párky / Veal Frankfurters z českého mléčného telecího. Naražené v skopovém střívku. Jedna nožička párku váží 62-66 g. Telecí párky jsou...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Zraje ve vakuu 33 dní. Jedná se o plochý sval, husté mramorování mu dodává bezvadnou chuť. Hodí se na grilování steaků.
...