BALENÍ 1 kg .
Týden odleželá krkovička z přeštíka, šťavnatá a křehká.
Je prorostlá, a tak zaručuje úspěch i grilařům začátečníkům.
Krájejte na silnější plátky. A žádné...
BALENÍ 1 kg .
Stejně jako hovězí se rozděluje na více šálů. Maso z kýty je libové s lehkým tukovým krytím. Velmi dobré maso na pečení. Výborné na přípravu libových,...
BALENÍ 1 KS (CCA 200 - 500 g ).
Vepřová plec má všestranné využití. Z kusu plece s lopatkou si můžete ugrilovat perfektní steak. Z ramínka neboli paže zvířete...
BALENÍ 1 KOLENO O HMOTNOSTI ASI 0,8 kg . MŮŽEME VÁM HO ROZPŮLIT, NEBO NAKRÁJET NA PLÁTKY.
Přední koleno je míň masité než zadní. Nejčastěji se peče nebo...
BALENÍ 1 KOLENO O HMOTNOSTI ASI 1.2KG. MŮŽEME VÁM HO ROZPŮLIT, NEBO NAKRÁJET NA PLÁTKY.
Zadní koleno je víc masité než přední. Nejčastěji se peče nebo vaří, dá se z něj...
PORCUJEME PO 300 g S ODCHYLKOU 10 %.
Zraje ve vakuu 32 dní. Hodí se na grilování. Maso je vhodné na steaky, je hustě mramorované tukem. Ugrilujete z něj ten...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10%
Nejslavnější, nejfotogeničtější a nejchutnější - to je král steaků Ribeye!
Vysoký roštěnec s kostí je křehký, šťavnatý, plný výrazné...
PORCUJEME PO 200 g .
Holubičku mě naučil bourat táta. Dneska se setkávám s tím, že ji mladí vyučení kluci vůbec neznají. A takový je to krásný kus masa! Je...
PORCUJEME PO 200 g .
Jeden ze svalů krku navazujících na středový sval vysokého roštěnce. Postupně se zužuje a v prvních dvou třetinách je velmi jemný a šťavnatý....
PORCUJEME PO 200 g .
Jemné, tukem prorostlé maso určené k přípravě šťavnatého steaku. 50 dnů stařené Wagyu z farmy Krontorádových ze Sloupnice. Wagyu...
PORCUJEME PO 200 g .
Znáte picanhu? Jemné maso, které má grády!
Květová špička má výrazné tukové krytí, vysoké až centimetr. Jeho jemná chuť se v puse krásně...
PORCUJEME PO 400 g AŽ 600 g .
Nízká roštěná je z 50 dnů stařeného Wagyu z farmy Krontorádových ze Sloupnice. Wagyu maso se vyznačuje nejbohatším tukovým mramorováním ze všech...
PORCUJEME PO 200 g .
Jemné, tukem prorostlé maso určené k přípravě šťavnatého steaku. 50 dnů stařené Wagyu z farmy Krontorádových ze Sloupnice. Wagyu...
PORCUJEME PO 200 g .
Jedná se o plochý sval, je uchycen mezi plecí a páteří, není moc namáhán a hned po krčním filetu je nejkřehčí části krku. Husté mramorování mu...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Jemné, tukem prorostlé maso určené k přípravě šťavnatého steaku, z 50 dnů stařeného Wagyu z farmy Krontorádových ze Sloupnice. Wagyu...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Jemné, tukem prorostlé maso určené k přípravě šťavnatého steaku, z 50 dnů stařeného Wagyu z farmy Krontorádových ze Sloupnice. Wagyu...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Svíčková je z 50 dnů stařeného Wagyu z farmy Krontorádových ze Sloupnice. Wagyu maso se vyznačuje nejbohatším tukovým mramorováním...
PORCUJEME PO 200 g .
Jemné, tukem prorostlé maso určené k přípravě šťavnatého steaku, z 50 dnů stařeného Wagyu z farmy Krontorádových ze Sloupnice. Wagyu maso se...
PORCUJEME PŘIBLIŽNĚ PO 600 g .
Vysoká roštěná je z 50 dnů stařeného Wagyu z farmy Krontorádových ze Sloupnice. Wagyu maso se vyznačuje nejbohatším tukovým...