MASO , Strana 3

86 položek celkem
koleno přední
72 Kč

BALENÍ 1 KOLENO O HMOTNOSTI ASI 0,8 kg . MŮŽEME VÁM HO ROZPŮLIT, NEBO NAKRÁJET NA PLÁTKY.      Přední koleno je míň masité než zadní. Nejčastěji se...

koleno zadní
192 Kč

BALENÍ 1 KOLENO O HMOTNOSTI ASI 1.2KG. MŮŽEME VÁM HO ROZPŮLIT, NEBO NAKRÁJET NA PLÁTKY.  Zadní koleno je víc masité než přední. Nejčastěji se peče nebo vaří, dá se...

vepřov bok bez kosti
320 Kč

BALENÍ 1 kg . DODÁVÁME VCELKU.  Vhodný na pečení, skvělý na grilování. Nakrájený na plátky,  pozvolna do křupava ugrilovaný chutná výborně.   ...

bůček 1
280 Kč

BALENÍ 1 kg .  Vhodný na pečení v celku nebo krájený na kostky s česnekem.     

veverka
Momentálně nedostupné
158 Kč

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Zraje ve vakuu 32 dní. Vnitřní sval určený na steak. Má silnou chuť a aroma.  

vysoká roštěná bez kosti
360 Kč

PORCUJEME  PO 300 g S ODCHYLKOU 10 %. Zraje ve vakuu 32 dní. Hodí se na grilování. Maso je vhodné na steaky, je hustě mramorované tukem. Ugrilujete z něj ten...

nasemaso eshop brezen 2019 fr (3 of 16)
1 110 Kč

PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10%   Král steaků. Uprostřed má charakteristické masové „ oko “ , díky kterému se mu v angličtině říká rib eye steak....

nasemaso eshop brezen 2019 fr (10 of 16)
Momentálně nedostupné
500 Kč

PORCUJEME  PO 200 g .   Holubičku mě naučil bourat táta. Dneska se setkávám s tím, že ji mladí vyučení kluci vůbec neznají. A takový je to krásný kus masa!...

nasemaso eshop brezen 2019 fr (9 of 16)
Momentálně nedostupné
480 Kč

PORCUJEME  PO 200 g .  Jeden ze svalů krku navazujících na středový sval vysokého roštěnce. Postupně se zužuje a v prvních dvou třetinách je velmi jemný a...

nasemaso eshop brezen 2019 fr (6 of 16)
Momentálně nedostupné
380 Kč

PORCUJEME  PO 200 g .   Jemné, tukem prorostlé maso určené k přípravě šťavnatého steaku.   50 dnů stařené Wagyu z farmy Krontorádových ze Sloupnice....

nasemaso eshop brezen 2019 fr (5 of 16)
Momentálně nedostupné
1 920 Kč

PORCUJEME PO 400 g AŽ 600 g . Nízká roštěná je z 50 dnů stařeného Wagyu z farmy Krontorádových ze Sloupnice. Wagyu maso se vyznačuje nejbohatším tukovým mramorováním ze...

nasemaso eshop brezen 2019 fr (7 of 16)
Momentálně nedostupné
480 Kč

PORCUJEME  PO 200 g .    Jemné, tukem prorostlé maso určené k přípravě šťavnatého steaku.   50 dnů stařené Wagyu z farmy Krontorádových ze...

nasemaso eshop brezen 2019 fr (8 of 16)
Momentálně nedostupné
2 040 Kč

PORCUJEME  PO 400 g AŽ 600 g .  Vysoká roštěná je z 50 dnů stařeného Wagyu z farmy Krontorádových ze Sloupnice. Wagyu maso se vyznačuje nejbohatším tukovým...

žebro na steaky
Momentálně nedostupné
164 Kč

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Zraje ve vakuu 33 dní. Jedná se o plochý sval, husté mramorování mu dodává bezvadnou chuť. Hodí se na grilování steaků.  ...