Hovězí sušené vzduchem - Žebro ploché
Související produkty
Detailní popis produktu
Po otevření obalu ihned spotřebujte. Skladujte od +8 do +15 °C.
Fermentovaný trvanlivý masný výrobek
Složení: hovězí žebro bez kosti, dusitanová nakládací sůl, třtinový cukr, černý pepř, jalovec, tymián, česnek, bobkový list, ĆERVENÉ VÍNO.
Na 100g výrobku bylo použito 130g masa. Výrobek bez lepku.
Výživové údaje na 100 g
Energie 1980 kJ / 473 kcal
Tuky 62 g
z toho nasycené mastné kyseliny 19 g
Sacharidy 1 g
z toho cukry 0,5 g
Bílkoviny 18 g
Sůl 4,3 g
Hovězí z českých chovů
V Amase pracují s hovězím z kvalitních plemen z českých chovů. Zpracovávají maso jalovic a volů zejména českého strakatého skotu, ale i světově uznávaných plemen a jejich kříženců. Farmáři pro Amaso chovají zvířata tak, aby byla dostatečně zmasilá a vytvořil se jim tuk nejen pod kůží, ale hlavně v mase. Maso z takto vykrmeného skotu je ideální na zrání a zejména staření.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
