BALENÍ 100 G. DODÁVÁME KRÁJENÉ.
Vepřový bok se nakládá do mořské soli a směsi koření s převahou česneku a tymiánu. Nasolení trvá tři týdny, sušení pak tři až osm...
BALENÍ 80 G. DODÁVÁME VCELKU.
Tučný kus masa ze spodní části hlavy má výraznou chuť i vůni. Řezníci ho na tři týdny nakládají do mořské soli a směsi koření, ve které...
BALENÍ 100G, DODÁVÁME KRÁJENÉ
Sušená a zauzená pečeně s bokem je slanina prémiové kvality z masa přeštického černostrakatého prasete
Sušenou a zauzenou pečeni s bokem (dry...
BALENÍ 100 G, DODÁVÁME KRÁJENÉ
Sušená a zauzená plec prémiové kvality z masa přeštického černostrakatého prasete
Sušenou a zauzenou plec (spalla, speck) vyrábíme u nás v...
BALENÍ 100G, DODÁVÁME KRÁJENÉ
Sušená a zauzená roštěná prémiové kvality z masa jalovic a volů českého strakatého skotu
Sušenou a zauzenou roštěnou (Cecina de Leon)...
BALENÍ 100G, DODÁVÁME KRÁJENÉ
Sušená kulatá plec prémiové kvality z masa jalovic a volů českého strakatého skotu
Sušenou kulatou plec (bresaola) vyrábíme u nás v Amase podle...
BALENÍ 100G, DODÁVÁME KRÁJENÉ
Sušená pečeně prémiové kvality z masa přeštického černostrakatého prasete
Sušenou pečeni (lonza) vyrábíme u nás v Amase podle receptury...
73018
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.