BALENÍ 500 g (CCA 4 KS).
Jde o šťavnatou klobásu s výraznou chutí hovězího masa a papriky. Středně namleté hovězí maso s vymíchá s kořením. Naráží se do přírodních...
BALENÍ 500 g (CCA 4 KS).
Šťavnatá klobása s výraznou chutí po paprice a česneku.
Vyrábíme ji z vepřového a hovězího. Jemně namleté maso vymícháme s kořením a...
BALENÍ 500 g (CCA 5 KS).
Špekáčky vyrábíme z kombinace vepřového z Přeštíka a hovězího masa z Čestru. Plníme je do přírodních hovězích střívek. Mají baculatý tvar,...
BALENÍ 500 g (CCA 5 KS).
Vuřt se vyrábí z hovězího masa z Čestru a plní se do hovězích střívek. Najdete zde kousky hovězího loje. Maso je ochucené solí, pepřem, česnekem,...